Τότεναμ: Το προφητικό άκυρο του Μουρίνιο στον πρόεδρο της Λιόν

Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολά είχε "καρφώσει" πριν από ένα μήνα ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει βρει την επόμενη ομάδα του, ακυρώνοντας ευγενικά την πρόταση των Γάλλων.

Στις 10/10 ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολά είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως ήρθε σε επικοινωνία με τον Ζοζέ Μουρίνιο για ν' αναλάβει την ομάδα του. Ο Πορτογάλος, σύμφωνα πάντα με τον διοικητικό ηγέτη της Λιόν, ακύρωσε την πρότασή του ευγενικά, τονίζοντάς του ότι έχει βρει ήδη την ομάδα που θ' αναλάβει.

Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, η καρέκλα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είχε αρχίσει ήδη να τρίζει με τους Άγγλους δημοσιογράφους να σημειώνουν ότι ο "Μου" ήταν το φαβορί για να τον διαδεχθεί, γεγονός που επιβεβαιώθηκε ένα μήνα και δέκα ημέρες αργότερα.

Για την ακρίβεια, ο Ζαν Μισέλ Ολά είχε πει: "Επικοινωνήσαμε με SMS και αρνήθηκε ευγενικά να βρεθούμε από κοντά για να συζητήσουμε. Είπε ότι έχει ήδη βρει την ομάδα που θα δουλέψει".

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν έγινε γνωστή η απομάκρυνση του Ποτσετίνο, στην Αγγλία γράφτηκε ότι η απόφαση για το διαζύγιο είχε παρθεί την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο δεν ανακοινώθηκε μέχρι οι δύο πλευρές να τα βρουν στην αποζημίωση η οποία μάλιστα είναι τεράστια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τότεναμ: Τ' αποδυτήρια ο βασικός λόγος της απομάκρυνσης Ποτσετίνο

Τότεναμ: Η τεράστια αποζημίωση του Ποτσετίνο

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.