ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Θέλει Ντίνι για μπακ-απ του Κέιν ο Μουρίνιο

Watford's Troy Deeney during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at Emirates Stadium in London, England, Sunday, July 26, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Watford's Troy Deeney during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at Emirates Stadium in London, England, Sunday, July 26, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Γουότφορντ ετοιμάζεται να αποχωριστεί τον Τρόι Ντόνι ελέω του υποβιβασμού της στην Championship και η Τότεναμ εμφανίζεται πρόθυμη να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να τον θεωρεί καλύ λύση πίσω από τον Χάρι Κέιν στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας του.

Ο Τρόι Ντίνι αποτελεί πιστό στρατιώτη της Γουότφορντ για δέκα ολόκληρα χρόνια όμως φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αποχαιρετήσει τις σφήκες. Αιτία ο υποβιβασμός της ομάδας του στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας μετά την ήττα της με 3-2 από την Άρσεναλ στο "Emirates", με τη διοίκηση να σκέφτεται να απαλλαχτεί από τα βαριά συμβόλαια που έχει και το γεγονος αυτό να ανοίγει την πόρτα της εξόδου για τον αρχηγο της.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μάλιστα την ώρα που η Τότεναμ ψάχνει για μπακ-απ του Χάρι Κέιν από τη στιγμή που επέτρεψε στον Τρόι Πάροτ να πάει στην Μίλγουολ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να φέρεται να ενδιαφέρεται τον 32χρονο Άγγλο επιθετικό.

Βέβαια, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να επιτευχθεί το συγκεκριμένο deal, με την "Daily Mail" να υποστηρίζει πως τα σπιρούνια θέλουν να τον πάρουν αρχικά ως δανεικό αλλά τον Ντίνι να έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου με την Γουότφορντ.

Το ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζει πως εκτός από τον Ντίνι, η ομάδα του Βορείου Λονδίνου εξετάζει και την περίπτωση του Κάλουμ Γουίλσον της Μπόρνμουθ (υποβιβάστηκε επίσης), ο οποίος όμως έχει αρκετά μεγαλύτερο κασέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ