ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Τέλος ο Ποτσετίνο

Tottenham's manager Mauricio Pochettino gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at the White Heart Lane stadium in London, Saturday, Sept. 28, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at the White Heart Lane stadium in London, Saturday, Sept. 28, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Η Τότεναμ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της μετά από πέντε χρόνια με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος πλήρωσε τις κακές εμφανίσεις της φετινής σεζόν.

Οι κακές εμφανίσεις της φετινής σεζόν για την Τότεναμ είχαν ως αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας των "Σπερς" με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός κόουτς μετά από πέντε χρόνια αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Λονδρέζων.

Ο Ποτσετίνο έχει ήδη κερδίσει μία θέση στην ιστορία ομάδα αφού είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος κόουτς στην ιστορία της.

Σε 274 παιχνίδια στον πάγκο της Τότεναμ ο Ποτσετίνο μέτρης 154 νίκες έχοντας 56,2% ποσοστό νίκης, κάτι που τον βάζει στη δεύτερη θέση στην ιστορία του συλλόγου πίσω μόνο από τον Φρανκ Μπρέτελ (1898-99). Κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνων που κάθισε στον πάγκο της ομάδας, οδήγησε την Τότεναμ στον τελικό του Champions League μόλις τον περασμένο Ιούνιο για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ τις τέσσερις προηγούμενες σεζόν τερμάτισε στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Στην ανακοίνωση, ο Ντάνιελ Λέβι τονίζει πως ο Ποτσετίνο και οι συνεργάτες του θα είναι πάντοτε μέλη της ιστορίας της ομάδας, ενώ επισημαίνει πως δεν είναι μία απόφαση που πάρθηκε εν μια νυκτί.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τότεναμ είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στις 26 Νοεμβρίου στο Λονδίνο. Το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους δύο συλλόγους αφού η υπόθεση πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή.

Πριν από αυτό το παιχνίδι υπάρχει το εντός έδρας ματς με την Γουέστ Χαμ στο οποίο θα πρέπει να δούμε ποιος θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας. Ήδη πάντως ακούγονται αρκετά ονόματα, ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του Αντσελότι.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ