ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Τ' αποδυτήρια ο βασικός λόγος της απομάκρυνσης Ποτσετίνο

Tottenham's manager Mauricio Pochettino hugs Tottenham's Son Heung-min during the Champions League, group B, soccer match between Tottenham and Red Star Belgrade, at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino hugs Tottenham's Son Heung-min during the Champions League, group B, soccer match between Tottenham and Red Star Belgrade, at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP

Τα δημοσιεύματα για την απομάκρυνση του Ποτσετίνο από την Τότεναμ σκάνε σαν τσουνάμι και οι Άγγλοι αναλύουν τους λόγους που πάρθηκε η απόφαση για το "αντίο". Τ' αποδυτήρια έπαιξαν βασικό ρόλο στην απόφαση Λεβί.

Η απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ δεν ήταν μία απόφαση που πάρθηκε μόνο για την κακή εικόνα των Σπιρουνιών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 14η θέση της Premier League.

Σύμφωνα με την Daily Mail, βασικός λόγος για το "αντίο" της διοίκησης Λεβί στον Αργεντινό ήταν και τ' αποδυτήρια. Το προαναφερθέν Μέσο σημειώνει μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ του ότι ο "Ποτς" είχε χάσει τ' αποδυτήρια και πως είχε αποσυνδεθεί από τους ποδοσφαιριστές του. Έσβησε η χημεία, ουσιαστικά, μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, υποστηρίζεται από τους Άγγλους ότι οι ποδοσφαιριστές συζητούσαν μεταξύ τους το ενδεχόμενο της απομάκρυνσης του πρώην πια προπονητή τους, ωστόσο τους προκάλεσε μεγάλη έκπληξη όταν έγινε γνωστή η απόφαση.

Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Ποτσετινό είχε χαλάσει τις σχέσεις του με τη διοίκηση εδώ και αρκετό καιρό. Ο "Ποτς" ήταν απογοητευμένος από τις μεταγραφικές κινήσεις του κλαμπ, όπως και για την αδυναμία στην εισήγησή του να πουληθούν ο Ντάιερ και ο Ρόουζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ποτσετίνο φέρεται να λαμβάνει 15 εκατ. ευρώ ως αποζημείωση από την απόλυσή του, ενώ φαβορί στη διάδοχη κατάσταση είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Photo Credits: AP Photo/Ian Walton

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ