ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Συμφώνησε στα 72 εκατ. ευρώ με τη Λιόν για τον Εντομπελέ

Lyon's Tanguy Ndombele Alvaro, left, challenges for the ball with Saint-Etienne's Remy Cabella, right, during their French League One soccer match in Saint-Etienne, central France, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Tanguy Ndombele Alvaro, left, challenges for the ball with Saint-Etienne's Remy Cabella, right, during their French League One soccer match in Saint-Etienne, central France, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Δεδομένη παρουσιάζει τη συμφωνία για την παραχώρηση του Εντομπελέ από τη Λιόν στην Τότεναμ η "L' Equipe" με τις δυο πλευρές να τα έχουν βρει στα 72 εκατομμύρια ευρώ.

Σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Τανγκί Εντομπελέ από τη Λιόν στην Τότεναμ ήρθαν οι δυο πλευρές με την ομάδα του Ποτσετίνο να δίνει 72 εκατομμύρια ευρώ (62 συν 10 με μπόνους) στο σύλλογο της Γαλλίας.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες της "L' Equipe" που σε σχετικό ρεπορτάζ της ανέφερε πως επήλθε πλήρης συμφωνίας ανάμεσα στους δυο συλλόγους.

Εδώ και μέρες οι εκπρόσωποι της Τότεναμ διαπραγματεύονταν με τους αντίστοιχους της Λιόν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 22χρονου μέσου η οποία θα είναι η πρώτη μετά από αρκετό καιρό για τους Άγγλους οι οποίοι εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έκαναν μεταγραφές λόγω της κατασκευής του γηπέδου τους.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ