ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Συμφώνησε στα 70 εκατ. με Γιουβέντους για Ντιμπάλα

Juventus' Paulo Dybala reacts during the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Paulo Dybala reacts during the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Τότεναμ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πάολο Ντιμπάλα από την Γιουβέντους.

Μπορεί να βρέθηκε μία ανάσα από την συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά όπως φαίνεται ο Πάολο Ντιμπάλα θα μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τότεναμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Αργεντίνος επιθετικός είναι πολύ κοντά στην Τότεναμ, με την ομάδα του Ποτσετίνο να τα έχει βρει σε όλα με την Γιουβέντους. Όπως αναφέρει στο tweet, ο ποδοσφαιριστής πάει μαζί με τον ατζέντη του στην Αγγλία για να κλείσει το deal. Η " Γηραιά Κυρία" θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε το tweet του Ιταλού δημοσιογράφου:

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ