ΤΟΤΕΝΑΜ

Tότεναμ: Πρόταση στον Γουίλιαν

Chelsea's Willian gestures during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Chelsea at Bramall Lane in Sheffield, England, Saturday, July 11, 2020. (Peter Powell/Pool via AP)
Chelsea's Willian gestures during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Chelsea at Bramall Lane in Sheffield, England, Saturday, July 11, 2020. (Peter Powell/Pool via AP) PETER POWELL/POOL VIA AP

Η Τότεναμ θέλει να κάνει δικό της, τον 31χρονο winger της Τσέλσι, Γουίλιαν ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Η Τότεναμ έχει καταθέσει πρόταση στο Γουίλιαν που μένει ελεύθερος από την Τσέλσι στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider. Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός αρέσει πολύ στον Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης ο Γουίλιαν έδειξε ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Οι δυο τους συνυπήρξαν στην Τσέλσι στην δεύτερη θητεία του "Special One" στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Για να γίνει βέβαια η μεταγραφή πρέπει ο 31χρονος διεθνής να μην τα βρει με τους "μπλε" για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Γουίλιαν την φετινή σεζόν είχε 44 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 11 γκολ και μοιράζοντας 9 ασίστ, όντας βασικό όπλο στην φαρέτρα του Φρανκ Λάμπαρντ την εφετινή σεζόν.

Photo Credits: Peter Powell/Pool via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δολοφονήθηκε ο αδερφός του Οριέ
Μουρίνιο: "Το Europa League είναι σαν ο Hamilton να κατακτά τη Formula 2"
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ