ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Πούλησε τον Γιάνσεν με 7 εκατ. ευρώ στο Μεξικό

Tottenham's Vincent Janssen celebrates after scoring a penalty during the English FA Cup fourth round match between Tottenham Hotspur and Wycombe Wanderers at White Hart Lane in London, Saturday Jan. 28, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenham's Vincent Janssen celebrates after scoring a penalty during the English FA Cup fourth round match between Tottenham Hotspur and Wycombe Wanderers at White Hart Lane in London, Saturday Jan. 28, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η Τότεναμ ξέρει να πουλάει. Ο Βινσέντ Γιάνσεν που τις τελευταίες δύο σεζόν έπαιξε συνολικά 40 λεπτά στην ομάδα του Ποτσετίνο πουλήθηκε με 7 εκατ. ευρώ στην μεξικανική, Μοντερέι.

Η Τότεναμ δεν πουλάει φθηνά ούτε τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Ο Βινσέντ Γιάνσεν που είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Οι Λονδρέζοι είχαν αγοράσει τον Ολλανδό φορ το 2016 με 20 εκατ. ευρώ από την Άλκμααρ. Οι τραυματισμοί που είχε και το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός στην επιθετική γραμμή της Τότεναμ είναι τεράστιος δεν του επέτρεψαν να δείξει κάτι παραπάνω πέρα από τις 38 συμμετοχές και τα 6 γκολ της πρώτης του χρονιάς στην αγγλική πρωτεύουσα.

Τη σεζόν 2017-2018 ο Γιάνσεν πρόλαβε να παίξει ένα λεπτό, δόθηκε δανεικός στην Φενέρμπαχτσε και πέρυσι που επέστρεψε ο Ποτσετίνο τον έβαλε σε τρία ματς (χειρουργήθηκε νωρίτερα και έμεινε αρκετούς μήνες εκτός), με τον Ολλανδό να συμπληρώνει 40 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα των φιναλίστ του Champions League τα τελευταία δύο χρόνια.

Η διοίκηση, όμως της Τότεναμ ακόμα και από την Μοντερέι η οποία αγόρασε τον Γιάνσεν κατάφερε να πάρει 7 εκατ. ευρώ, ένα ποσό ικανοποιητικό εάν αναλογιστεί κανείς την παρουσία του 25χρονου επιθετικού στην ομάδα.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ