ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: "Πόρτα" από Κουτίνιο, δίνει 60 εκατ. ευρώ για Λο Σέλσο

Real Madrid's Carvajal, left, and Betis' Lo Celso fight for the ball during La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, January 13, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Real Madrid's Carvajal, left, and Betis' Lo Celso fight for the ball during La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, January 13, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Η περίπτωση του Φελίπε Κουτίνιο "ναυαγεί" για την Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι φέρονται να στράφηκαν στον Τζιοβάνι Λο Σέλσο και προσφέρουν 60 εκατ. ευρώ. Πιέζει και ο ποδοσφαιριστής για το "ok" της Μπέτις.

Έχει πάρει "φωτιά" η Τότεναμ στην προσπάθειά της να ενισχυθεί πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία. Οι Λονδρέζοι είχαν επικεντρωθεί στην επιστροφή του Φελίπε Κουτίνιο στην Premier League, αλλά από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος σταρ φέρεται κάθετος στην προοπτική του δανεισμού.

Μπαρτσελόνα και παίκτης προτιμούν μεταγραφή, όμως τα 87 εκατ. ευρώ αποτελούν εμπόδιο για τις μεγάλες του αγγλικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με το Sky Sports.

Βέβαια, για τους φιναλίστ του περσινού Champions League υπάρχει εναλλακτική. Όπως γράφτηκε στο προαναφερθέν Μέσο, οι Λονδρέζοι στρέφονται πλέον στον Τζιοβάνι Λο Σέλσο. Η Τότεναμ μοιάζει αποφασισμένη να τελειώνει τη μεταγραφή και φαίνεται να έχει στείλει ήδη πρόταση στην Μπέτις ύψους 60 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά της η ισπανική ομάδα ζητάει 70 εκατ. ευρώ, ενώ σε αντίθεση με τον Κουτίνιο, ο Λο Σέλσο είναι σύμμαχος με την Τότεναμ και πιέζει την Μπέτις να πει το "ναι" για τη μεταγραφή του. Υπενθυμίζουμε ότι το κλαμπ της ιβηρικής προ ημερών είχε κάνει δικό της τον Ναμπί Φεκίρ από την Λιόν.

Ο Λο Σέλσο είναι Αργεντινός μέσος, 23 ετών που πέρυσι ήταν δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Μπέτις. Οι Ισπανοί τον αγόρασαν με 22 εκατ. ευρώ πριν από μερικούς μήνες και τώρα θέλουν σχεδόν τα τριπλά για να τον αποχωριστούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τότεναμ παράλληλα με τις μεταγραφές για την ενίσχυσή της, καλείται να βρει λύση και στο θέμα του Κρίστιαν Έρικσεν ο οποίος αρνήθηκε την Γιουνάιτεντ και ψάχνεται για Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ