ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Πλήγμα με Σον

Tottenham's Son Heung-min reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Tottenham Hotspur at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's Son Heung-min reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Tottenham Hotspur at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Σον τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Άστον Βίλα και τα νέα δεν είναι καλά, καθώς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός δράσης γι' αρκετές ομάδες.

Τεράστια πλήγμα για την Τότεναμ στη μάχη που δίνει για είσοδο στην τετράδα της Premier League, αλλά και ενόψει των αγώνων με τη Λειψία για τη φάση των 16 του Champions League. Ο Σον τραυματίστηκε στην αναμέτρηση των "Spurs" με την Άστον Βίλα και τα νέα δεν είναι θετικά, καθώς θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, αφού έσπασε το δεξί χέρι του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αγγλικής ομάδας, ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες. Θυμίζουμε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χάρι Κέιν μέχρι τον Απρίλιο, καθώς πρόσφατα υποβλήθηκε σε αποκατάσταση του ιγνυακού τένοντα. Πλέον, ο Λούκας Μόουρα αναμένεται να πάρει αρκετά παιχνίδια στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ως μπακ απ υπάρχει ο νεαρός, Τρόι Πάροτ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ