ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Πλήγμα με Κέιν, νοκ-άουτ μέχρι τον Απρίλιο

Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο τραυματισμός του Χάρι Κέιν στο ματς με την Σαουθάμπτον αποδείχτηκε πολύ σοβαρός, με την Τότεναμ να ανακοινώνει πως θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα επιστρέψει στις προπονήσεις από τον Απρίλιο.

Χωρίς τον Χάρι Κέιν θα χρειαστεί να πορευτεί η Τότεναμ για τρεις μήνες, με τον τραυματισμό του Άγγλου επιθετικού στο ματς με την Σαουθάμπτον να είναι αρκετά σοβαρός και τους Λονδρέζους να καθιστούν γνωστό πως θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του ιγνυακού τένοντα και πως θα επιστρέψει τον ερχόμενο Απρίλιο στις προπονήσεις.

"Μετά από την εξέταση που έγινε από πλευράς ιατρικού επιτελείου, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Χάρι Κέιν θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκτάσταση του τένοντα στο αριστερό του πόδι.

Ο επιθετικός υπέστη τον τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σαουθάμπτον για την Premier League την περασμένη εβδομάδα και οι ειδικοί πρότειναν να υποβληθεί σε επέμβαση εξετάζοντας το τραύμα του.

Tottenham Hotspur's Harry Kane celebrates scoring his side's fourth goal of the game during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Burnley at the Tottenham Hotspur Stadium, London, Saturday, Dec 7, 2019. (Jonathan Brady/PA via AP)
Tottenham Hotspur's Harry Kane celebrates scoring his side's fourth goal of the game during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Burnley at the Tottenham Hotspur Stadium, London, Saturday, Dec 7, 2019. (Jonathan Brady/PA via AP) JONATHAN BRADY/PA VIA AP

Η απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση δεν αναμένεται να καθορίσει το χρονικό διάστημα στο οποίο θα μείνει εκτός δράσης, με την προσδοκία μας να είναι πως θα επιστρέψει στις προπονήσεις τον Απρίλιο", αναφέρει η ανακοίνωση των σπιρουνιών.

Σημειώνεται πως ο 26χρονος επιθετικός μετράει 27 γκολ σε 31 συμμετοχές του φετινή σεζόν με τη φανέλα της Τότεναμ και της εθνικής Αγγλίας, με τον Κέιν να χάνει μεταξύ άλλων τα ματς με την Λειψία στο Champions League και να αναμένεται να επιστρέψει στη δράση δύο μήνες πριν την έναρξη του Euro 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ