ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Όταν ο Μουρίνιο έκραζε τον Κέιν και τους οπαδούς των σπιρουνιών

Portuguese soccer coach Jose Mourinho watches the men's singles semifinal match between Felix Auger-Aliassime of Canada and Feliciano Lopez of Spain at the Queens Club tennis tournament in London, Saturday, June 22, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Portuguese soccer coach Jose Mourinho watches the men's singles semifinal match between Felix Auger-Aliassime of Canada and Feliciano Lopez of Spain at the Queens Club tennis tournament in London, Saturday, June 22, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Τότεναμ και τα αγγλικά ΜΜΕ βρήκαν την ευκαιρία να θυμίσουν τις κόντρες που είχε ανοίξει τον τελευταίο χρόνο ο Πορτογάλος με παίκτες αλλά και τους οπαδούς των Λονδρέζων.

Η 20η Νοεμβρίου θα περάσει στην ποδοσφαιρική ιστορία του Νησιού ως μία σημαντική ημερομηνία καθώς είναι η ημέρα που ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο από την Τότεναμ, με τον 56χρονο τεχνικό να επιστρέφει έτσι στη δράση μετά από σχεδόν έναν χρόνο απουσίας από τους πάγκους και το διαζύγιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Δεκέμβριο του 2018.

Το "ωραίο" της υπόθεσης είναι πως όλο αυτό το διάστημα που ο "Μου" εργαζόταν για το Sky Sports με την ιδιότητα του τηλεσχολιαστή αγώνων, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε ασκήσει σκληρή κριτική στους παίκτες του Ποτσετίνο που τους έχει πλέον κάτω από τις δικές του φτερούγες.

Η Daily Mail δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία να θυμίσει μερικές από τις ατάκες του που είχαν ως στόχο την Τότεναμ, με την πρώτη και καλύτερο το "Κρύβεται ο Κέιν" που είχε πει ο Πορτογάλος στο πλαίσιο του τελικού του Champions League μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ.

"Η πραγματικότητα είναι πως η Τότεναμ είχε 61% κατοχή μπάλας αλλά μηδέν σουτ στην εστία. Είχαν πολλές λάθος μεταβιβάσεις ενώ ο Χάρι Κέιν ήταν κρυμένος όλη την ωρα", είχε πει ο Ζοζέ Μουρίνιο, που σε ανύποπτο χρόνο είχε προτείνει την πώληση του Κρίστιαν Έρικσεν, λέγοντας:

"Δεν μου αρέσει να κρατώ παίκτες που δεν θέλουν να μείνουν στο σύλλογο. Είναι κάποιες στιγμές που το κίνητρο ενός παίκτη επηρεάζει την απόδοσή και του είναι δύσκολο να κρατάς παίκτες χαρούμενους όταν έχουν άλλα όνειρα".

Jose Mourinho, centre, acknowledges fans as he sits in a TV studio during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool, at Old Trafford in Manchester, England, Sunday Oct. 20, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Jose Mourinho, centre, acknowledges fans as he sits in a TV studio during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool, at Old Trafford in Manchester, England, Sunday Oct. 20, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Δεν είναι όμως μόνο τα αρνητικά σχόλια που έκανε για παίκτες της Τότεναμ τον τελευταίο χρόνο αλλά και οι φαρμακερές ατάκες που έχει εκτοξεύσει για τους φίλους των σπιρουνιών που έχουν γράψει ιστορία, με την Daily Mail να θυμίζει ένα ξέσπασμά του μετά από το ειρωνικό "Δεν είσαι πια special one" που τραγουδούσαν οι φίλοι των Λονδρέζων για το 3-0 στο Ολντ Τράφορντ στις αρχές της περασμένης σεζόν.

"Δεν έλεγαν αυτό το τραγούδι όταν τους νικήσαμε στο Γουέμπλεϊ πριν λίγους μήνες και τους αφήσαμε έξω από τον τελικό του Κυπέλλου που ονειρεύονταν να πάνε.

Ήταν ένας τίτλος που ήθελαν πολύ γιατί δεν έχουν και πολλούς όμως δεν τους αφήσαμε, Τότε δεν τραγουδούσαν", είχε πει ο Μουρίνιο ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ τον Αύγουστο του 2018. Λόγια που σίγουρα θα θέλει να αφήσει πίσω, έχοντας πια το τιμόνι της Τότεναμ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ