ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Ρότζερς ήταν η πρώτη επιλογή πριν το deal με Μουρίνιο

Liverpool's head coach Brendan Rodgers, left, shakes hands with Chelsea's head coach Jose Mourinho at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 10,  2015. The game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Matt Dunham)
Liverpool's head coach Brendan Rodgers, left, shakes hands with Chelsea's head coach Jose Mourinho at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 10, 2015. The game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Μπρένταν Ρότζερς ήταν η πρώτη επιλογή της διοίκησης της Τότεναμ για την αντικατάσταση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, πριν τελικά κάνει την κίνηση- ματ με την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο.

Αλλαγή σελίδας και μάλιστα σε χρόνο dt αποφάσισε η Τότεναμ, καθώς το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας και το πρωί της Τετάρτης έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του αντικαταστάτη του, που δεν είναι άλλος από τον Ζοζέ Μουρίνιο που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, οι δύο βαριές ήττες τον περασμένο Οκτώβριο, με 7-2 από την Μπάγερν εντός έδρας για το Champions League και με 3-0 από την Μπράιτον εκτός έδρας για την Premier League, ήταν και εκείνες που έφεραν τον Αργεντινό τεχνικό στο χείλος του γκρεμού, με την πτώση του στο κενό να γίνεται ουσιαστικά με το 1-1 με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή.

Το ίδιο μέσο αποκαλύπτει μάλιστα πως ο πρόεδρος των σπιρουνιών, Ντάνιελ Λέβι, είχε πρώτο στη λίστα του τον Μπρένταν Ρότζερς και βολιδοσκόπησε τις προθέσεις της Λέστερ, ωστόσο όταν συνειδητοποίησε πως δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσουν οι αλεπούδες να φύγει από το King Power Stadium, στράφτηκε αυτόματα στη λύση του Μουρίνιο.

Liverpool's head coach Brendan Rodgers, left, shakes hands with Chelsea's head coach Jose Mourinho at the end of the English League Cup semi-final first leg soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday Jan. 20, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's head coach Brendan Rodgers, left, shakes hands with Chelsea's head coach Jose Mourinho at the end of the English League Cup semi-final first leg soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday Jan. 20, 2015. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Με τον Μουρίνιο από την πλευρά του να περιμένει πώς και πώς εδώ και μήνες κάποια πρόταση από την Τότεναμ από τη στιγμή δε που κόντευε να συμπληρώσει έναν χρόνο απραξίας (απολύθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και την Τότεναμ από την άλλη να θεωρεί τον Πορτογάλο ως ιδανική λύση για να φέρει άμεσα αποτελέσματα.

Ψηλά στη λίστα των Λονδρέζων υπήρχε άλλωστε και το όνομα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν, που καθοδηγεί την εντυπωσιακή Λειψία στην Bundesliga, με την Daily Mail να υποστηρίζει πως οι Λονδρέζοι άφησαν στην άκρη την περίπτωσή από τη στιγμή που θα ήταν πρωτόγνωρο για αυτόν να αλλάξει ομάδα μεσούσης της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μουρίνιο στην Τότεναμ: Συμφωνία με τον διάβολο
Τότεναμ: Εποχή Μουρίνιο στο Λονδίνο!
Τότεναμ: Η τεράστια αποζημίωση του Ποτσετίνο
Τότεναμ: Τέλος ο Ποτσετίνο
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ