ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Ποτσετίνο είπε αντίο στους παίκτες του με σημείωμα!

Tottenham's manager Mauricio Pochettino applauds fans after the Champions League group B soccer match between Red Star and Tottenham, at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino applauds fans after the Champions League group B soccer match between Red Star and Tottenham, at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους παίκτες της Τότεναμ μετά το ξαφνικό διαζύγιό του με τη διοίκηση των Λονδρέζων και σύμφωνα με αγγλικό μέσο πρόλαβε μόνο να αφήσει ένα σημείωμα.

Πέντε χρόνια έκατσε στον πάγκο της Τότεναμ ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και στο διάστημα της ηγεσίας του έζησε μεγάλες στιγμές με τα σπιρούνια: οδηγώντας τους μέχρι τον τελικό του Champions League τον περασμένο Ιούνιο και προσφέροντάς τους τέσσερις φορές την είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Το γεγονός πάντως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να του εξασφαλίσει ένα ομαλό διαζύγιο με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου, με τους διοικούντες να παίρνουν την απόφαση να του δείξουν την πόρτα της εξόδου το βράδυ της Δευτέρας για να φέρουν μέσα σε λίγες ώρες τον Ζοζέ Μουρίνιο και τον ίδιο να μην προλαβαίνει να πει ούτε αντίο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Sun", οι ραγδαίες εξελίξεις στην άκρη του πάγκου υποχρέωσαν τον "Ποτς" να φύγει από την Τότεναμ χωρίς να μπορέσει να χαιρετήσει έναν-έναν τους πρώην παίκτες του, με τον Αργεντινό να μην έχει άλλη επιλογή από το να αφήνει ένα σημείωμα για να πει το αντίο.

Tottenham's manager Mauricio Pochettino reacts during a press conference prior to the Champions League group B soccer match between Red Star and Tottenham, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Nov. 5, 2019. Tottenham will face Red Star on Wednesday, Nov. 6. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino reacts during a press conference prior to the Champions League group B soccer match between Red Star and Tottenham, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Nov. 5, 2019. Tottenham will face Red Star on Wednesday, Nov. 6. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

"Συγγνώμη που δεν μπορούμε να έρθουμε να πούμε αντίο, είστε πάντα μέσα στις καρδιές μας", φέρεται να ήταν το περιεχόμενο του μηνύματος, με τον Ποτσετίνο να διαπιστώνει πάντως πως έχαιρε της εκτίμησης των παικτών του μέσω αρκετών μηνυμάτων που εμφανίστηκαν στα social media.

"Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων για το ότι με βοήθησες να εκπληρώσω τα όνειρα μου. Είχαμε κάποιες φανταστικές στιγμές τα τελευταία 5,5 χρόνια που δεν θα ξεχάσω.

Πέρα από προπονητής μου ήσουν και φίλος μου και σε ευχαριστώ για αυτή τη σχέση που είχαμε. Καλή τύχη με το νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου", έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Twitter ο Χάρι Κέιν για τον πρώην προπονητή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ: Όταν ο Μουρίνιο έκραζε τον Κέιν και τους οπαδούς των σπιρουνιών
Τότεναμ: Ο Ρότζερς ήταν η πρώτη επιλογή πριν το deal με Μουρίνιο
Τότεναμ: Εποχή Μουρίνιο στο Λονδίνο!
Ο Μουρίνιο στην Τότεναμ: Συμφωνία με τον διάβολο
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ