ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Ντέλε Άλι σταματάει τις διαφημίσεις για να συγκεντρωθεί στην καριέρα του

Tottenham's Dele Alli runs with the ball during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Tottenham's Dele Alli runs with the ball during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ντέλε Άλι σύμφωνα με την Mirror κάνει μεγάλη στροφή για να μπορέσει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Ο Άγγλος φέρεται να έκοψε όλες τις διαφημιστικές του υποχρεώσεις.

Η καριέρα του Ντέλε Άλι έχει πέσει. Τραυματισμοί, άσχημες εμφανίσεις και μία Τότεναμ σε συναγερμό έφεραν το κόψιμο του ποδοσφαιριστή από τις επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Mirror ο Ντέλε Άλι έχει πάρει αποφάσεις για να επιστρέψει δυνατός στο υψηλότερο επίπεδο.

Σε πρώτη φάση οι Άγγλοι αναφέρουν ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός προσέλαβε προσωπικό διατροφολόγο. Το δεύτερο βήμα είναι και το πιο ενδιαφέρον - εντυπωσιακό.

Ο Άλι φέρεται να διέκοψε κάθε διαφημιστική του υποχρέωση. Στόχος αυτής της κίνησης είναι να αφοσιωθεί 100% στη δουλειά που θα κάνει για να φτάσει στην κορυφή τη φόρμα του.

Λόγω των τραυματισμών του ο Άλι εφέτος μετράει μόλις τέσσερις συμμετοχές. Σε καμία εξ αυτών δεν σκόραρε, ούτε έδωσε ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τότεναμ: Ο Ποτσετίνο τον Γενάρη παίρνει σκούπα και διώχνει παίκτες
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ