Τότεναμ: Ο Ντάιερ όρμησε σε φίλαθλο στις εξέδρες

Δευτερόλεπτα μετά τον αποκλεισμό της Τότεναμ από τη συνέχεια του FA Cup, ο Έρικ Ντάιερ όρμησε στις εξέδρες και ήρθε στα χέρια με φίλαθλο.

Η Τότεναμ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του FA Cup από τη Νόριτς, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που απασχολεί την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Κι αυτό γιατί δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πέναλτι, ο Έρικ Ντάιερ πήδηξε στις εξέδρες και όρμησε σε φίλαθλο που καθόταν στις πρώτες σειρές.

Ο παίκτης της Τότεναμ ήρθε στα χέρια με τον άγνωστο, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να εξηγεί λίγη ώρα αργότερα πως αφορμή αποτέλεσε ένα επεισόδιο του φιλάθλου με τον αδελφό του 26χρονου παίκτη. Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ο συγκεκριμένος φίλαθλος έβριζε τους παίκτες της Τότεναμ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο μικρότερος αδελφός του Έρικ Ντάιερ αντέδρασε και μόλις ο ποδοσφαιριστής αντιλήφθηκε το σκηνικό, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, έφτασε τρέχοντας μέχρι τις εξέδρες, σοκάροντας τον κόσμο που έβλεπε όσα γίνονταν.

"Ο Έρικ έκανε κάτι, που εμείς ως επαγγελματίες δεν θα έπρεπε να κάνουμε. Όταν όμως κάποιος προσβάλλει εσένα και την οικογένειά σου... Το συγκεκριμένο άτομο προσέβαλε τον Έρικ, ο μικρότερος αδελφός του δεν ήταν χαρούμενος με την κατάσταση, όπως φυσικά κι ο Έρικ" ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των "Σπιρουνιών".


 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS