ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο οδηγεί στην πόρτα της εξόδου τον Ντέλε Άλι

Tottenham's Dele Alli reacts during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Everton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Sept. 13, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP)
Tottenham's Dele Alli reacts during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Everton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Sept. 13, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP) CATH IVILL/POOL VIA AP

Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ντέλε Άλι από την Τότεναμ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο συγκεντρώνει κάθε ημέρα όλο και περισσότερες πιθανότητες, με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Άγγλου μεσοεπιθετικού.

Στα πρώτα ματς της Τότεναμ μετά την έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της ο Ντέλε Άλι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της και όλοι μιλούσαν για το μαγικό ραβδί που είχε πάρει μαζί του στο "Tottenham Hotspur Stadium" ο Πορτογάλος και είχε προκαλέσει την αγωνιστική μεταμόρφωση του Άγγλου μεσοεπιθετικού.

Οι καλές ημέρες ωστόσο για τον Άλι δεν κράτησαν για πολύ και πλεόν όλα δείχνουν πως το μέλλον του στην Τότεναμ κρέμεται από μία κλωστή. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Έβερτον έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και το βράδυ της Τετάρτης είδε τον Μουρίνιο να τον αποκλείει από την αποστολή για το ευρωπαϊκό ματς με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (Europa League) με τα σενάρια περί εξόδου του να είναι πλέον πάρα πολλά.

Ουσιαστικά, τα αγγλικά ΜΜΕ θεωρούν πως ο special one δεν τον έχει πλέον στα βασικά πλάνα του και πως το πιθανότερο είναι πως η ομάδα του Βορείου Λονδίνου θα κάνει κίνηση για να παραχωρήσει πριν τις 5 Οκτωβρίου οπότε και κλείνει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος.

Tottenham's Serge Aurier, left, celebrates his goal with teammates Harry Winks, center, and Dele Ali during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's Serge Aurier, left, celebrates his goal with teammates Harry Winks, center, and Dele Ali during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ρεάλ σε περίπτωση που ο Ουαλός κάνει το αντίθετο δρομολόγιο, όμως το εν λόγω σενάριο έχει χάσει έδαφος από τη στιγμή που όλα δείχνουν πως η συμφωνία της Τότεναμ με τους μερένγκες για τον Μπείλ δεν θα συμπεριλαμβάνει έμψυχα ανταλλάγματα.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι δεν υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι, με την "Daily Mail" να υπογραμμίζει μάλιστα πως αν η Τότεναμ πάρει την οριστική απόφαση να του δείξει την πόρτα της εξόδου, τότε Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ είναι στην πόρτα και περιμένουν να τον αποκτήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Daily Mail: "Η Τότεναμ συμφώνησε με τον Μπέιλ"
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ