ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ντόχερτι, το τρίτο απόκτημα του Μουρίνιο

Τότεναμ: Ντόχερτι, το τρίτο απόκτημα του Μουρίνιο
AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Τότεναμ ολοκλήρωσε την τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφή της, αποκτώντας τον Ματ Ντόχερτι που άφησε την Γουλβς μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Μετά από τους Χόιμπεργκ και Χαρτ, η Τότεναμ ολοκλήρωσε την τρίτη καλοκαιρινή της μεταγραφή, ανακοινώνοντας με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Κυριακής την απόκτηση του Ματ Ντόχερτι από την Γουλβς.

Ο 28ρονος Ιρλανδός αμυντικός είχε πάρει μεταγραφή τον Ιούλιο του 2010 από την Μποέμιανς στην Γουλβς και έκτοτε αγωνίστηκε σε πάνω από 300 ματς με τους λύκους, ενώ είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως στις τέσσερις τελευταίες σεζόν έλειψε από μόλις επτά ματς πρωταθλήματος!

Από τότε που η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Premier League, πήρε μέρος σε 95 ματς σε όλες τις διοργανώσεις ενώ βοήθησε αυτό το διάστημα την Γουλβς με 15 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Όσον αφορά στη νέα ποδοσφαιρική του στέγη, ο Ντόχερτι υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να συμφωνούν να καταβάλλουν στην Γουλβς το ποσό των 16.5000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ