ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Νοκ-άουτ για δύο μήνες ο Λο Σέλσο

Argentina's Giovani Lo Celso celebrates scoring his side's 2nd goal against Venezuela during a Copa America quarterfinal soccer match at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, June 28, 2019. (AP Photo/Eugenio Savio)
Argentina's Giovani Lo Celso celebrates scoring his side's 2nd goal against Venezuela during a Copa America quarterfinal soccer match at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, June 28, 2019. (AP Photo/Eugenio Savio) AP PHOTO/EUGENIO SAVIO

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δέχτηκε ισχυρό πλήγμα καθώς ο Χιοβάνι Λο Σέλσο τραυματίστηκε στο φιλικό της Αργεντινής με την Χιλή και δεν θα μπορεί να βοηθήσει την Τότεναμ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Ο τραυματισμός του Χιοβάνι Λο Σέλσο στο φιλικό της Αργεντινής με την Χιλή την περασμένη Παρασκευή αποδείχτηκε πως μόνο ασήμαντος δεν ήταν. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Τότεναμ το απόγευμα της Τρίτης (10/9), ο 23χρονος μέσος τραυματίστηκε στο ισχύο και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

"Ο Χιοβάνι Λο Σέλσο επέστρεψε νωρίτερα στην Τότεναμ καθώς τέθηκε εκτός αποστολής της Αργεντινής εξαιτίας τραυματισμού στο ισχύο. Ο επιτελικός μέσος υπέστη τον τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Χιλή.

Θα μπει τώρα σε περίοδο αποθεραπείας και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα προς τα τέλη Οκτωβρίου", αναφέρει επακριβώς η ανακοίνωση των Λονδρέζων.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Αργεντινός χάνει μεταξύ άλλων και το ματς της πρεμιέρας του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" (17/9), με τον Ποτσετίνο να στερείται έναν παίκτη στον οποίο άρχιζε σιγά σιγά να δίνει λεπτά συμμετοχής (δανεικός από την Μπέτις για έναν χρόνο), περνώντας τον ως αλλαγή στα τρία τελευταία ματς της Τότεναμ.

Το Champions League ξεκινάει στις 17/09. Είναι έτοιμη η ομάδα σου; Fantasy Champions League τουρνουά με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα (αξίας ή ύψους) 100.000€!* (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά)

Photo Credits: AP Photo/Eugenio Savio

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ