ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Κυνηγάει τον Πιάτεκ για να καλύψει το κενό του Κέιν

AC Milan's Krzysztof Piatek celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Krzysztof Piatek celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Τότεναμ έμεινε χωρίς κλασικό σέντερ φορ μέχρι τον Απρίλιο μετά τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν και βγήκε στην αγορά για να καλύψει το κενό του, με τον Κρίστοφ Πιάτεκ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Η είδηση πως ο Χάρι Κέιν δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις πριν τον Απρίλιο καθώς χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του ιγνυακού τένοντα (τραυματίστηκε στο ματς με την Σαουθάμπτον την Πρωτοχρονιά) προκάλεσε αναπόφευκτα σοκ στους φίλους της Τότεναμ και ταυτόχρονα έκανε τη διοίκηση των Λονδρέζων να αρχίζει το τρέξιμο για να καλύψει το κενό στην επίθεση.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ από Ιταλία και Αγγλία, ένας από τους παίκτες που μπήκαν στη λίστα των δευτεραθλητών Ευρώπης για να μπουν στα παπούτσια του Κέιν είναι ο Κρίστοφ Πιάτεκ, με τον Πολωνό να μην έχει θέση στη Μίλαν μετά την έλευση του Ιμπραχίμοβιτς και την αναβάθμιση του Λεάο και να ψάχνει και αυτός έναν τρόπο διαφυγής από το Σαν Σίρο.

Το πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεται από τον 24χρονο Πολωνό επιθετικό η Τότεναμ, ουδείς μπορεί να το πει με σιγουριά πάντως και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες που διαρρέουν είναι αντικρουόμενες.

Poland's Krzysztof Piatek celebrates after scoring his team's second goal during the Euro 2020 group G qualifying soccer match between Israel and Poland in Jerusalem, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Ariel Schalit)
Poland's Krzysztof Piatek celebrates after scoring his team's second goal during the Euro 2020 group G qualifying soccer match between Israel and Poland in Jerusalem, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Ariel Schalit) AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης πως η Τότεναμ έκανε πρόταση στην Μίλαν για την απόκτηση του Στέφαν Πιάτεκ με τη μορφή δανεισμού, η οποία απορρίφθηκε, ενώ στο κενό έπεσε και η δεύτερη πρόταση όπου οι Λονδρέζοι θέλησαν να συμπεριλάβουν στο deal έναν εκ των Φόιτ ή Γουανιάμα.

Την ίδια ώρα, η αγγλική "Sun" υποστηρίζει πως οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία με τον Πιάτεκ ώστε να καλύψει το κενό του Κέιν, με την Τότεναμ να δέχεται να καταβάλλει το ποσό των 28.000.000 ευρώ συν μπόνους 4.700.000 ευρώ και τον παίκτη να ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2023!

Το ίδιο ρεπορτάζ συμπληρώνει μάλιστα πως μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα γίνει η ανακοίνωση του deal και ότι το μόνο που απομένει είναι να περάσει από ιατρικά τεστ ο Πολωνός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ: Πλήγμα με Κέιν, νοκ-άουτ μέχρι τον Απρίλιο
Μίλαν: Μάχη δεκάδων εκατομμυρίων για την υπογραφή του Πιάτεκ
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ