ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ξανά στο προσκήνιο ο Μπέιλ για επιστροφή

Real midfielder Gareth Bale celebrates after scoring his side's second goal during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real midfielder Gareth Bale celebrates after scoring his side's second goal during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τ' όνομα του Γκάρεθ Μπέιλ επανέρχεται στο προσκήνιο για την Τότεναμ, ώστε ο Ουαλός εξτρέμ να φορέσει και πάλι τη φανέλα των "σπιρουνιών" και να συνεργαστεί με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ, αφού τα δημοσιεύματα φέρνουν τον Δανό πολύ κοντά στους "νερατζούρι" με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ και την ίδια στιγμή επανέρχεται στο προσκήνιο για την Τότεναμ η περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός εξτρέμ είναι στα αγωνιστικά πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο για την ομάδα που θέλει να χτίσει και σύμφωνα με ρεπορτάζ σε Αγγλία και Ισπανία οι Λονδρέζοι προσανατολίζονται σε αγορά του και όχι σε δανεισμό του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιθυμία του Μουρίνιο είναι η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της Τότεναμ και ο Μπέιλ είναι μεταξύ αυτών που θέλει να φέρει στην ομάδα του. Θυμίζουμε ότι την περίοδο που έπαιζε στα "σπιρούνια", έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις και πήρε μεταγραφή με ποσό-ρεκόρ για την εποχή στη "βασίλισσα",

Φέτος, έχει παίξει σε 15 αγώνες με τη φανέλα της Ρεάλ, αλλά δεν αποκλείεται η κλεψύδρα να έχει αδειάσει πλέον και να ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή στην Αγγλία. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι δεν αποτελεί και ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ζινεντίν Ζιντάν.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ