ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Καυγάς Μουρίνιο - Ρόουζ στην προπόνηση των σπερς

Tottenham's manager Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Saturday, Jan. 11, 2020. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's manager Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Saturday, Jan. 11, 2020. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Στην αποκάλυψη πως ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο Ντάνι Ρόουζ είχαν κάτι παραπάνω από έντονο διάλογο στην πρώτη προπόνηση της Τότεναμ μετά το ματς με την Γουότφορντ, προχώρησε η "Daily Mail".

Η Τότεναμ αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερα ματς Premier League και έχει υποχωρήσει στην 8η θέση και στο -8 από την 4η Τσέλσι, ωστόσο αυτός δεν είναι ο μοναδικός βραχνάς τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί και την έντονη δυσαρέσκεια του Ντάνι Ρόουζ για τον παραγκωνισμό του στα τελευταία παιχνίδια, με τον Μουρίνιο να δηλώνει πριν το σαββατιάτικο ματς με την Γουότφορντ πως ο παίκτης ήταν τραυματίας αλλά να βλέπει τον ποδοσφαιριστή στην κυριακάτικη προπόνηση της ομάδας να του κάνει έντονα παράπονα για την απουσία του.

"Ο 29χρονος αριστερός μπακ ζήτησε εξηγήσεις από το αφεντικό της Τότεναμ ο οποίος είχε δηλώσει πως ένας τραυματισμός στην πλάτη δεν επέτρεπε στον Ρόουζ να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Tottenham's Danny Rose, left, is challenged by Chelsea's N'Golo Kante during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea, at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Dec. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Tottenham's Danny Rose, left, is challenged by Chelsea's N'Golo Kante during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea, at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Dec. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Η Τότεναμ έφερε 0-0 με την Γουότφορντ στο Vicarage Road, και ο Ρόουζ, πιστεύοντας πως ήταν σε θέση να αγωνιστεί, είχε έντονο καυγά με τον Μουρίνιο στην προπόνηση της Κυριακής.

Οι δύο τους είχαν έντονη λογομαχία και υπήρχε μεγάλη ένταση. Κάποιοι παίκτες της Τότεναμ δεν ήταν καθόλου χαρούμενοι με την αντίδραση του Ρόουζ και την εν γένει συμπεριφορά του", αναφέρει το αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας, με τον Άγγλο μπακ να ήταν στόχος της Γουότφορντ το καλοκαίρι του 2019 χωρίς ωστόσο να πραγματοποιηθεί τότε το deal.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ