ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Η τεράστια αποζημίωση του Ποτσετίνο

Tottenham's manager Mauricio Pochettino looks out during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at the Tottenham Hotspur stadium in London, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino looks out during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at the Tottenham Hotspur stadium in London, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Τα αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν πως ο Ποτσετίνο αποτελούσε παρελθόν από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν στην αποζημίωση. Το ποσό που θα πάρει ο Αργεντινός είναι τεράστιο.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Τότεναμ μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας, ο Ζοζέ Μουρίνιο φαντάζει σύμφωνα με τους Άγγλους δημοσιογράφους ως το απόλυτο φαβορί για να τον διαδεχτεί.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το παρασκήνιο, ένα κομμάτι αυτού είναι η αποζημίωση που αναμένεται να λάβει ο Αργεντινός μαζί με το επιτελείο του. Daily Mail και Mirror συμφωνούν στα ρεπορτάζ τους, σημειώνοντας αμφότερες ότι ο "Ποτς" θα έφευγε από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν είχαν ευδοκιμήσει οι διαπραγματεύσεις της αποζημίωσης.

Οι δύο πλευρές εν τέλει τα βρήκαν και την Τρίτη (19/11) δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση του "αντίο". Πόσα όμως είναι τα χρήματα που φέρεται ότι θα πάρει ο Αργεντινός; Πάλι σύμφωνα με τα δύο προαναφερθέντα Μέσα, ο Ποτσετίνο και οι συνεργάτες του θα λάβουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15 εκατ. ευρώ!

Η απομάκρυνση του Ποτσρετινό κοστίζει στην Τότεναμ και ειδικά αν πάει για τον Μουρίνιο, όπως λένε στο Νησί, τότε το άνοιγμα θα είναι μεγαλύτερο, αφού ο Πορτογάλος δεν είναι καθόλου φθηνός.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ