ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Η κατάρα των πέναλτι χτύπησε και πάλι τον Μουρίνιο

Tottenham's manager Jose Mourinho shouts during the English FA Cup fifth round soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at Tottenham Hotspur stadium in London Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's manager Jose Mourinho shouts during the English FA Cup fifth round soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at Tottenham Hotspur stadium in London Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Νόριτς έκανε τη μεγάλη έκπληξη στους "16" του FA Cup αποκλείοντας την Τότεναμ και επέκτεινε το απίστευτο αρνητικό σερί του Ζοζέ Μουρίνιο στο Νησί, όταν οι ομάδες που κυνηγούν προκρίσεις στα πέναλτι.

Στις 16 Φεβρουαρίου η Τότεναμ πανηγύρισε μία τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Άστον Βίλα με 3-2 χάρη στο χρυσό γκολ του Σον στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έκτοτε όμως η ομάδα του Βορείου Λονδίνου δέχεται τη μία κατραπακιά μετά την άλλη.

Πρώτα ήρθε η εντός ήττα από την Λειψία στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League, ακολούθησε αυτή από την Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι, το κακό τρίτωσε το περασμένο Σάββατο με το νικηφόρο πέρασμα της Γουλβς από το "Tottenham Hotspur Stadium" ενώ το βράδυ της Τετάρτης υπέστη ταπεινωτικό αποκλεισμό στη φάση των "16" του FA Cup από την Νόριτς.

Το γκολ του Βερτόνχεν στο 13' την έβαλε σε θέση οδηγού όμως δέχτηκε την ισοφάριση στο 78' από τον Ντρμιτς, το ματς πήγε στην παράταση και από εκεί στα πέναλτι, και εκεί μίλησε η κλάση του Τιμ Κρουλ.

Ο Ολλανδός κίπερ των καναρινίων έπιασε δύο πέναλτι και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη, αφήνοντας την Τότεναμ με την πίκρα της πρόωρης εξόδου και μέσα στην αναστάτωση, που προκλήθηκε από το επεισόδιο που είχε ο Έρικ Ντάιερ στις εξέδρες με οπαδό της ομάδας.

Tottenham's manager Jose Mourinho gestures during the English FA Cup fifth round soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at Tottenham Hotspur stadium in London Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's manager Jose Mourinho gestures during the English FA Cup fifth round soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at Tottenham Hotspur stadium in London Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως με αυτό τον αποκλεισμό, ο Ζοζέ Μουρίνιο επέκτεινε το αρνητικό σερί του στο Νησί όπου τον θέλει να μην έχει καταφέρει να πανηγυρίσει έστω μία φορά, όταν η ομάδα του συμμετέχει στη διαδικασία των πέναλτι: είχε πέντε ήττες με την Τσέλσι, μία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα έχει και μία με την Τότεναμ.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα το σοκ του αποκλεισμο, ήρθε και ένα δημοσίευμα του BBC να φέρει ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό στους φανς της Τότεναμ, σύμφωνα με το οποίο ο Ζοζέ Μουρίνιο σήκωσε τα χέρια ψηλά από τους αρκετούς τραυματισμούς και έκανε σαφές πως θα ζητήσει από τους διοικούντες το σύλλογο να διαλέξουν: να επικεντρωθεί η ομάδα στο ματς με την Μπέρνλι ή σε αυτό με την Λειψία;

Με τον Ζοζέ Μουρίνιο να ξεκαθαρίζει πως έτσι όπως είναι τώρα η ομάδα του, δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει το 100% και στα δύο παιχνίδια, το πρώτο για το πρωτάθλημα και το δεύτερο για το Champions League.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ