ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Έσπασε τα κοντέρ το δίδυμο Κέιν - Σο

Τότεναμ: Έσπασε τα κοντέρ το δίδυμο Κέιν - Σο
ANDREW BOYERS/POOL VIA AP

Οι Χάρι Κέιν και Σον σμπαράλιασαν την άμυνα της Σαουθάμπτον στην επικράτηση της Τότεναμ με σκορ 5-2 στο "Σεντ Μέρις", με τον αριθμό των συνεργασιών τους που κατέληξε σε γκολ να δημιουργεί ένα ασύλληπτο ρεκόρ για την Premier League.

Στην πρεμιέρα της απογοήτευσε με την εντός έδρας ήττα από την Έβερτον (0-1), όμως λίγες ημέρες αργότερα η Τότεναμ φρόντισε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και με το παραπάνω για τον κόσμο της. Το Σάββατο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρεγκιλόν και το δανεισμό του Μπέιλ από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ την Κυριακή ισοπέδωσε την Σαουθάμπτον με σκορ 5-2 εκτός έδρας, σε ένα ματς που ο Χάρι Κέιν μοίρασε τέσσερις ασίστ και ο Σον πανηγύρισε ισάριθμα γκολ χάρη στον συμπαίκτη.

Το γεγονός αυτό μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα αμφότεροι να γραφτούν στα βιβλία της ιστορίας της Premier League αφού για πρώτη φορά από τη θέσπισή της (1992) και ύστερα, ένας ποδοσφαιριστής έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ στον ίδιο παίκτη σε έναν μόνο αγώνα!

Επιπλέον, ο Κέιν έγινε μόλις ο έκτος παίκτης που μετράει τέσσερις ασίστ σε έναν μόνο αγώνα Premier League και ο πρώτος Άγγλος (πέρυσι είχε βγάλει δύο σε όλη τη σεζόν) ενώ με τις 4 ασίστ και το 1 γκολ έγινε ο πρώτος που έχει ανάμειξη σε 5 γκολ σε έναν αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας μετά από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος είχε 4 γκολ και 1 ασίστ στο Λίβερπουλ - Γουότφορντ τον Μάρτιο του 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σαουθάμπτον - Τότεναμ 2-5: Πεντάρα με σόου από Σον και Κέιν
Επίσημο: Επέστρεψε στην Τότεναμ ο Μπέιλ
Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Ρεγκιλόν
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ