ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Αποχαιρέτησε Βερτόνχεν και Φορμ, ανανέωσε με Τανγκάνγκα

Tottenham's Jan Vertonghen gives directions to his players during the Champions League group B soccer match between Tottenham and Bayern Munich at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 1, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's Jan Vertonghen gives directions to his players during the Champions League group B soccer match between Tottenham and Bayern Munich at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 1, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Παρελθόν από την Τότεναμ αποτελούν πλέον οι Γιαν Βερτόνχεν και Μίχελ Φορμ, με τα σπιρούνια να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασία τους με τους δύο παίκτες και να ανανεώνουν ταυτόχρονα μέχρι το 2025 το συμβόλαιο του Τζάφετ Τανγκάνγκα.

Τέλος εποχής για τους Γιαν Βερτόνχεν και Μίχελ Φορμ στην Τότεναμ, καθώς μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της φετινής Premier League η ομάδα του Βορείου Λονδίνου ανακοίνωσε πως οι δύο παίκτες θα αποχωρήσουν από τη στιγμή που δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαιά τους.

Ο Βερτόνχεν, ρέκορντμαν συμμετοχών (118) με την εθνική Βελγίου, υπηρέτησε την Τότεναμ τις οκτώ τελευταίες σεζόν και έγραψε σε αυτό το διάστημα 315 ματς και 14 γκολ, ενώ ο Φορμ φόρεσε τη φανέλα της Τότεναμ 48 φορές στις δύο συνολικά θητείες του στους Λονδρέζους από το 2014 και μετά.

Παράλληλα με το αντίο στους δύο αυτούς παίκτες, η Τότεναμ προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Τζάφετ Τανγκάνγκα μέχρι το 2025 (το υπάρχον συμβόλαιό του έληγε το 2021), με τον 21χρονο αμυντικό να παίρνει τη φετινή σεζόν το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη ομάδα (το ντεμπούτο του ως βασικός έγινε τον Ιανουάριο κόντρα στην Λίβερπουλ) και να κάνει τον Ζοζέ Μουρίνιο να εισηγηθεί την παραμονή του για αρκετά ακόμα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ