ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Αποθέωση για Μουρίνιο από τον Μπέιλ

Real Madrid's Gareth Bale controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday Dec. 22, 2019. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Gareth Bale controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday Dec. 22, 2019. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ένας από τους παίκτες που γλυκοκοιτάζει η Τότεναμ και ο Ουαλός έκλεισε το μάτι στην πρώην ομάδα του, μιλώντας με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Είναι κοινό μυστικό πως ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν αισθάνεται άβολα στην Μαδρίτη και ψάχνει τρόπους για αφήσει την Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν, με μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό της να είναι η πρώην ομάδα του, Τότεναμ.

Ο ίδιος μάλιστα μόνο ασυγκινήτος δεν είναι μπροστά σε μία τέτοια προοπτική και φρόντισε να το δηλώσει με έμμεσο τρόπο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον νυν τεχνικό των σπιρουνιών, Ζοζέ Μουρίνιο.

"Το γεγονός πως πήγε εκεί ο Μουρίνιο είναι ένα ισχυρό και ξεκάθαρο σημάδι για τις προθέσεις του συλλόγου. Ο Ζοζέ είναι ένας γεννημένος νικητής.

Η Τότεναμ θέλει να κατακτήσει τρόπαια και δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη συνεργασία από αυτή μεταξύ των σπιρουνιών και του Μουρίνιο για να φτάσει στην επιτυχία", δήλωσε ο Ουαλός διεθνής στον τηλεοπτικό σταθμό "BT Sport".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η συγκίνηση του Μουρίνιο για το θάνατο του σκύλου του
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ