ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Ρεγκιλόν

Sevilla's Sergio Reguilon kisses the trophy after winning the Europa League final soccer match between Sevilla and Inter Milan in Cologne, Germany, Friday, Aug. 21, 2020. (Lars Baron, Pool Photo via AP)
Sevilla's Sergio Reguilon kisses the trophy after winning the Europa League final soccer match between Sevilla and Inter Milan in Cologne, Germany, Friday, Aug. 21, 2020. (Lars Baron, Pool Photo via AP) LARS BARON, POOL PHOTO VIA AP

Παίκτης της Τότεναμ με κάθε επισημότητα είναι ο Σέρχιο Ρεγκιλόν με τα σπιρούνια να ανακοινώνουν την απόκτηση του από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Τότεναμ. Τα σπιρούνια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σέρχο Ρεγκιλόν από την Ρεάλ Μαδρίτης με ένα ποσό που φτάνει κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 23χρονος Ισπανός αριστερός μπακ έβαλε την υπόγραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, με την Τότεναμ να δίνει μάχη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προσέφερε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Σεβίλλη, όπου συμμετείχε σε 38 παιχνίδια με 3 γκολ και 5 ασίστ, ενώ κατέκτησε και το τρόπαιο του Europa League.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ