ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζέντσον Φερνάντες

Benfica's Gedson Fernandes, center, racts in dejection after Frankfurt's Sebastian Rode scoried his side's second goal during the Europa League quarterfinals, second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and Benfica at the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, April 18, 2019. (AP Photo/Michael Probst)
Benfica's Gedson Fernandes, center, racts in dejection after Frankfurt's Sebastian Rode scoried his side's second goal during the Europa League quarterfinals, second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and Benfica at the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, April 18, 2019. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Ο Ζέντσον Φερνάντες αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Τότεναμ επί εποχή Ζοζέ Μουρίνιο, με τους Λονδρέζους να έρχονται σε συμφωνία με την Μπενφίκα για το δανεισμό του.

Η πρώτη μεταγραφή της Τότεναμ από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι γεγονός και μάλιστα πρόκειται για συμπατριώτη του Special One.

O λόγος για τον Ζέντσον Φερνάντες, με τους δευτεραθλητές Ευρώπης να ανακοινώνουν επίσημα πως ήρθαν σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του 21χρονου Πορτογάλου μέσου Ζέντσον Φερνάντες, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ διατηρούν επίσης οψιόν αγορας του.

"Ο μέσος θα φορέσει τη φανέλα με το Νο 30 για το υπόλοιπο της σεζόν. Προϊόν της Ακαδημίας της Μπενφίκα, ο Ζέντσον έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη σεζόν και ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νεαρός παίκτης της Primeira Liga για τον μήνα Αύγουστο.

Ολοκλήρωσε τη σεζόν ως πρωταθλητής, έχοντας 22 συμμετοχές με τους αετούς, με το φινάλε να τους βρίσκει να κατακτούν το 37ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Συνολικά έχει παίξει σε 53 ματς με τη φανέλα της Μπενφίκα σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Σε εθνικό επίπεδο, μετράει πάνω από 50 συμμετοχές με την Πορτογαλία, εκπροσωπώντας τη χώρα του σε όλες τις εθνικές ομάδες από Κ-15 και άνω, ενώ έχει παίξει και σε δύο ματς της εθνικής Ανδρών της χώρας του.

Ήταν επίσης μέλος της Πορτογαλίας που κατέκτησε το 2016 τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ17", αναφέρει η Τότεναμ στην ανακοίνωσή της.

"Είναι ένα μεγάλο όνειρο να έρχομαι σε αυτό το μεγάλο σύλλογο", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Φερνάντες, ο οποίος αποκτήθηκε από την Τότεναμ για να δώσει μία λύση στον Μουρίνιο για το χώρο του κέντρου, με δεδομένο το σοβαρό τραυματισμό του Σισοκό στο γόνατο αλλα και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Εντομπελέ, Ντάιερ και Γουίνκς.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της "Daily Mail", σε περίπτωση που θέλει η Τότεναμ να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του σε 1,5 χρόνο από τώρα, θα χρειαστεί να καταβάλλει στην Μπενφίκα το ποσό των 56.000.000 λίρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ: Κοντά στον Ζέντσον Φερνάντες
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ