ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ακυρώθηκε το παιχνίδι με την Λέιτον Όριεντ λόγω κορονοϊού

Tottenham's Son Heung-min celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Tottenham Hotspur at St. Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Sept. 20, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP)
Tottenham's Son Heung-min celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Tottenham Hotspur at St. Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Sept. 20, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP) AP

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Λέιτον Όριεντ για το League Cup δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (22/9) εξαιτίας κρουσμάτων στην ομάδα της League Two.

Ο κορονοϊός έβαλε εμπόδια στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Λέιτον Όριεντ (22/9) για τον τρίτο γύρο του League Cup. Οι γηπεδούχος ομάδα που αγωνίζεται στην League Two ανακοίνωσε κρούσματα κορονοϊού, με τεστ που έγιναν με την οικονομική βοήθεια των σπιρουνιών.

Μάλιστα, το γήπεδο της Λέιτον Όριεντ, όπως και το προπονητικό κέντρο έχει κλείσει μέχρι να υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.

Πλέον, υπάρχουν μικρά περιθώρια για την εξεύρεση νέας ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης, δεδομένου ότι η Τότεναμ έχει και υποχρεώσεις στο Europa League. Ο τέταρτος γύρος του League Cup είναι προγραμματισμένος για τις 28 Οκτωβρίου με το ζευγάρι των σπιρουνιών να διασταυρώνεται με το παιχνίδι Τσέλσι - Μπάρνσλεϊ.

Πολλές ομάδες της Premier League και της Championship ανησυχούν για τα παιχνίδια με ομάδες μικρότερων κατηγοριών, όπου τα τεστ κορονοϊού δεν είναι απαραίτητα.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ