ΤΟΤΕΝΑΜ

Ποτσετίνο: "Πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό"

Tottenham's manager Mauricio Pochettino arrives for a news conference at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Tuesday, Sept. 17, 2019. Tottenham will face Olympiakos on Wednesday for the Champions League group B. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino arrives for a news conference at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Tuesday, Sept. 17, 2019. Tottenham will face Olympiakos on Wednesday for the Champions League group B. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετά τον αποκλεισμό της Τότεναμ από την Κόλτσεστερ για το League Cup τόνισε πως το μόνο που χρειάζεται η ομάδα του είναι χρόνος.

Η σεζόν για την Τότεναμ εξακολουθεί να μην πηγαίνει καλά. Το βράδυ της Τρίτης (24/9) οι "Σπερς" τέθηκαν αντιμέτωποι με την Κόλτσεστερ στον τρίτο γύρο του League Cup και αφού η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε στο 0-0, στη διαδικασία των πέναλτι γνώρισαν την ήττα με 4-3 και αποκλείστηκαν.

Η κατάσταση αυτή δεν ανησυχεί τον Ποκετίνο. Τουλάχιστον, αυτό δείχνει ο κόουτς της Τότεναμ.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι απλά η ομάδα του χρειάζεται χρόνο: "Δουλεύουμε πολύ σκληρά, για να βρεθούμε όλοι μαζί στην ίδια γραμμή. Χρειαζόμαστε μόνο χρόνο. Ο Ιανουάριος θα είναι ίσως καλή ευκαιρία να διορθώσουμε την κατάσταση. Αυτό είναι το πρόβλημα, όταν συμβαίνει κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Αυτό σημαίνει πως είμαστε απλά άνθρωποι και στο ποδόσφαιρο, για να έχεις μια επιτυχημένη περίοδο, πρέπει να είσαι διαφορετικός κάθε σεζόν και να βρίσκεις διάφορες λύσεις. Πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό και θα το κάνουμε".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ