ΤΟΤΕΝΑΜ

Ποτσετίνο: "Οι νίκες είναι το καλύτερο φάρμακο"

Tottenham's manager Mauricio Pochettino hugs Tottenham's Son Heung-min during the Champions League, group B, soccer match between Tottenham and Red Star Belgrade, at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino hugs Tottenham's Son Heung-min during the Champions League, group B, soccer match between Tottenham and Red Star Belgrade, at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Η Τότεναμ πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο φετινό Champions League με το 5-0 επί του Ερυθρού Αστέρα και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στάθηκε στα οφέλη αυτή της επιτυχίας για τα σπιρούνια.

Η Τότεναμ παρατάχτηκε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Τρίτης όχι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αφού κουβαλούσε το 2-7 από την Μπάγερν στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίιλων του Champions League καθώς επίσης το 0-3 από την Μπράιτον και το 1-1 με την Γουότφορντ για την Premier League.

Ωστόσο, το φινάλε του παιχνιδιού στο "Tottenham Hotspur Stadium" βρήκε την ομάδα του Βορείου Λονδίνου να επικρατεί με 5-0,να πανηγυρίζει την πιο ευρεία νίκη της στο Champions League (με τη μορφή που έχει αυτό από το 1992 και μετά) και τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να λάμπει από ικανοποίηση.

"Είπα στους παίκτες μου δύο πράγματα πριν από τον αγώνα. Το ότι ήταν σημαντικό να πάρουμε το παιχνίδι για τους τρεις βαθμούς φυσικά αλλά και ότι ήταν σημαντικό να κατακτήσουμε τη νίκη για να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας.

Το καλύτερο φάρμαρο είναι να νικάμε παιχνίδια με καλή εμφάνιση και απέναντι στον Αστέρα ήμασταν φανταστικοί. Αισθάνομαι καλά, όχι τέλεια, επειδή έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε.

Tottenham's manager Mauricio Pochettino gestures during the Champions League, group B, soccer match between Tottenham and Red Star Belgrade, at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino gestures during the Champions League, group B, soccer match between Tottenham and Red Star Belgrade, at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Θεωρώ πάντως ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο", ήταν μερικά από τα λόγια του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στο πλαίσιο της ανάλυσης του αγώνα με τους Σέρβους, για να συμπληρώσει ο Αργεντινός:

"Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Είναι σημαντικό να πανηγυρίσουμε τη νίκη αλλά ξέρουμε ότι χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε.

Είναι πάντα το πρώτο μικρό βήμα που πρέπει να κάνεις για να σταματήσεις ένα αρνητικό σερί στο ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες αλλά και για τους οπαδούς, που ήταν φανταστικοί.

Δημιούργησαν την ατμόσφαιρα που χρειάζεται ένας παίκτης για να αποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλω να τους συγχωρώ επειδή αισθανθήκαμε την αγάπη τους από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πέντε χρόνια πριν ήταν όνειρο για μας να παίξουμε στο Champions League, ήταν όνειρο να έχουμε αυτές τις εγκαταστάσεις, αυτό το στάδιο, και για αυτό πρέπει να πανηγυρίζουμε όταν παίρνουμε νίκες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Champions League: Πεντάρα για Τότεναμ, Σίτι και Παρί!
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ