ΤΟΤΕΝΑΜ

Ποτσετίνο: "Είμαι ερωτευμένος... με το VAR"

Tottenham's manager Mauricio Pochettino looks out from the bench prior the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino looks out from the bench prior the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

O Mαουρίτσιο Ποτσετίνο παραδέχτηκε πως η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε στο αγωνιστικό χώρο και ήταν καλύτερη από την Τότεναμ, με το VAR να χαρίζει ουσιαστικά το βαθμό στην ομάδα του.

Η Τότεναμ υπέφερε για μεγάλα διαστήματα του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που μαρτυρούν και οι 30 τελικές προσπάθειες των παικτών του Γκουαρδιόλα στο 90λεπτο (κατα μέσο όρο μία ανά τρία λεπτά), ωστόσο το φινάλε την βρήκε να μένει όρθια και να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας ( 2-2) από το "Ετιχάντ".

Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απόφαση του διαιτητή να συμβουλευεί το VAR και να μην μετρήσει το γκολ του Γκαμπριέλ Ζεζούς στο 92', με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να μην κρύβει τη χαρά του για την παρουσία του VAR και να μιλάει με καλά λόγια και για τις δύο ομάδες.

"Δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας αλλά είμαι ερωτευμένος με το VAR", δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικος, για να προσθέσει: "Νομίζω πως ήταν καλύτεροι. Κυριάρχησαν στο ματς. Υπό αυτές τις συνθήκες, είμαι χαρούμενος με το βαθμό που πήραμε.

Tottenham's manager Mauricio Pochettino, left, speaks with Manchester City's head coach Pep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino, left, speaks with Manchester City's head coach Pep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Όπως είχα πει μετά το ματς της πρεμιέρας με την Άστον Βίλα, πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά. Η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά μας. Θα πρέπει να περιμένουμε μεχρι να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο στην Ευρώπη".

Και κατέληξε ο τεχνικός των "σπιρουνιών": "Αντιμετωπίσαμε την κάτοχο του τίτλου της Premier League τις δύο περασμένες σεζόν. Είναι μία πολύ σταθερή ομάδα, βελτιώνονται κάθε σεζόν, υπογράφουν παίκτες που έρχονται από ομάδες με τη νοοτροπία του νικητή, όπως ο Κανσέλο από την Γιουβέντους.

Εμείς είμαστε σε διαφορετικό στάδιο και για αυτό δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο ομαδες. Το σημαντικότερο πράγμα ήταν η πίστη και ο χαρακτήρας που δείξαμε σήμερα. Είμαι χαρούμενος καθώς παλέψαμε και επιστρέψαμε στο ματς αν και βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκουαρδιόλα: "Το VAR είχε πάει για καφέ στη φάση του Ρόντρι"
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ