ΤΟΤΕΝΑΜ

Ποτσετίνο: "Δεν καταλαβαίνω τα αρνητικά σχόλια, είμαστε καλύτεροι από πέρυσι"

Tottenham's manager Mauricio Pochettino arrives for a news conference at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Tuesday, Sept. 17, 2019. Tottenham will face Olympiakos on Wednesday for the Champions League group B. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino arrives for a news conference at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Tuesday, Sept. 17, 2019. Tottenham will face Olympiakos on Wednesday for the Champions League group B. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο χαρακτήρισε απογοητευτική την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό σε δηλώσεις του πριν το ματς με την Λέστερ, ταυτόχρονα όμως υπερασπίστηκε τη μεχρι τώρα παρουσία της Τότεναμ τη φετινή σεζόν.

Στο φινάλε του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του Champions League που βρήκε την Τοτεναμ να παίρνει μόνο έναν βαθμό στο Φάληρο (2-2) ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν είχε κρύψει τη δυσφορία του υποστηρίζοντας πως η ομάδα είχε έλλειμμα συγκέντρωσης και μαχητικότητας.

Πάνω-κάτω, την ίδια απογοήτευση φανερώσε και λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ματς με την Λέστερ για την 6η αγωνιστική της Premier League, με τον Αργεντινό τεχνικό να ξεκαθαρίζει πάντως ότι δεν δικαιολογείται η αρνητική κριτική που γίνεται στα σπιρούνια από τη στιγμή που τα πηγαίνουν καλύτερα στην εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν.

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακούγονται και γράφονται τόσο αρνητικά σχόλια μετά το ματς στην Αθήνα όταν έχουμε αρχίσει καλύτερα από την περασμένη σεζόν, όπου παίξαμε μάλιστα και σε έναν τελικό Champions League.

Η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό ήταν μία μεγάλη απογοήτευση για μας. Θέλαμε να αρχίσουμε ένα σερί μετά από τη νίκη μας επί της Κρίσταλ Πάλας (σ.σ. 4-0 εντός έδρας το περασμένο Σάββατο), θέλαμε να πάρουμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό αλλά μείναμε στην ισοπαλία.

Τώρα, απέναντι στην Λέστερ έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο.

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Φέρντιναντ συμβούλεψε τον Κέιν να φύγει από την Τότεναμ
Τότεναμ: Κριτική από τα αγγλικά ΜΜΕ για την έλλειψη πάθους με τον Ολυμπιακό
Τότεναμ: Ο Ολυμπιακός την γύρισε εννέα χρόνια πίσω
Κέιν: "Είμαστε απογοητευμένοι"
Ποτσετίνο: "Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα"
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ