ΤΟΤΕΝΑΜ

Οριέ: "Δεν αισθάνομαι έχθρα για τον δολοφόνο του αδελφού μου"

Tottenham's Serge Aurier kicks the ball during the English Premier League soccer match between Bournemouth and Tottenham at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Thursday, July 9, 2020. (AP Photo/Matt Dunham, Pool)
Tottenham's Serge Aurier kicks the ball during the English Premier League soccer match between Bournemouth and Tottenham at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Thursday, July 9, 2020. (AP Photo/Matt Dunham, Pool) AP

Ο Σερζ Οριέ μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι δεν αισθάνεται έχθρα ή επιθυμία για εκδίκηση.

Ο Σερζ Οριέ μίλησε για τον δολοφονία του αδερφού του, Κριστοφέρ, τρεις μέρες μετά το θλιβερό περιστατικό. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν αισθάνεται έχθρα ή επιθυμία για εκδίκηση για τον δολοφόνο του αδερφού του.

Μιλώντας στο La Depeche, ο 27χρονος Ιβοριανός αμυντικός ανέφερε αρχικά: «Ήταν μέλος της οικογένειάς μου. Πρόσεχε όλους εδώ πέρα όταν εγώ δεν ήμουν εδώ. Πρόσεχε την μητέρα μου, τα ανίψια μου και τις ανιψιές μου. Προσεχε τα πάντα εδώ με ευχαρίστηση. Πραγματικά ήμουν ανακουφισμένος, γνωρίζοντας ότι ήταν εδώ για την μητέρα μου».

Για την υποστήριξη που είχε από την ομάδα του:

«Πρώτα απ όλα να ευχαριστήσω την ομάδα μου, την Τότεναμ. Έπαιξα χθες βράδυ (την Τετάρτη 15/07). Η ομάδα αφιέρωσε την νίκη στην μνήμη του. Το συζήτησα με τον προπονητή. Ήθελα να παίξω επειδή θα παραμείνουμε σηκωμένοι. Ήθελα να παίξω αυτό το παιχνίδι και έπαιξα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε. Ήξερα ότι δεν θα ήμουν μόνος μου στον αγωνιστικό χώρο...».

Για το τι ξέρει για την υπόθεση:

«Συνάντησα έναν από τους φίλους του που ήταν μαζί του. Είναι μία ιστορία που εμπλέκει γυναίκα. Μιλούσε με μία πρώην του εδώ και αρκετό καιρό. Ο καινούργιος της φίλος ήθελε αυτό να σταματήσει. Ο Κριστοφέρ δεν του απάντησε. Τον αγνόησε. Πήγε να αγοράσει φαγητό. Γύρισε πίσω και τότε (ο δολοφόνος) τον πυροβόλησε. Ο φίλος του είναι γενναίος άνδρας. Είναι σκληρό να είσαι με κάποιον και να τον βλέπεις νεκρό το επόμενο δευτερόλεπτο. Του είπα να μην είναι νευριασμένος. Ήταν η μέρα του...».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για το τι νιώθει για τον δολοφόνο απάντησε:

«Είναι ένα καλό νέο ότι παραδόθηκε. Είναι πολύ έξυπνο εκ μέρους του. Σήμερα, πρέπει να ηρεμήσουμε τα πράγματα. Δεν έχω καθόλου αίσθημα έχθρας ή εκδίκησης για τον δολοφόνο του αδελφού μου. Εξασκώ σαν επάγγελμα το πότε πρέπει να είσαι ήρεμος. Είμαι ήρεμος. Έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Μελαγχολώ. Συνεχίζω να πενθώ τον θάνατο του αδερφού μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ