ΤΟΤΕΝΑΜ

Ο Μπερμπάτοφ συμβούλεψε τον Κέιν να πάει στη Γιουνάιτεντ

Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Βούλγαρος παλαίμαχος φορ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, συμβούλεψε τον Χάρι Κέιν να αφήσει την Τότεναμ για να υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υποστήριξε ότι και ο ίδιος βρέθηκε στην ίδια δύσκολη θέση παλαιότερα.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έδωσε συνέντευξη στο BBC και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει πώς βλέπει το μέλλον του Χάρι Κέιν. Ο Βούλγαρος πρώην φορ του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι και ο ίδιος βρέθηκε στο παρελθόν στην ίδια θέση με τον Άγγλο, όταν πήρε την απόφαση να αφήσει την Τότεναμ για να υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 39χρονος Μπερμπάτοφ δήλωσε: "Ήξερα ότι θα απογοητεύσω πολύ κόσμο, αλλά ακολούθησα το... μονοπάτι μου. Ήξερα ότι αν χάσω αυτή την ευκαιρία, ίσως να μην μου δοθεί δεύτερη. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Μερικές φορές πρέπει να παίρνεις σκληρές αποφάσεις.

Η ίδια κατάσταση υπάρχει με τον Χάρι Κέιν αυτή τη στιγμή. Βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εμένα και ίσως να είναι μπερδεμένος. Αν υπάρχει αλήθεια στις φήμες, τότε το σκέφτεται 100%. Η έλλειψη τίτλων είναι σοβαρό πρόβλημα για παίκτες όπως ο Κέιν. Θέλει να κοιτάζει στο παρελθόν και να θυμάται τους τίτλους που πήρε. Και τα χρόνια περνάνε".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ