ΤΟΤΕΝΑΜ

Ο Μουρίνιο έχει νικήσει την Τότεναμ περισσότερες φορές απ' οποιαδήποτε άλλη ομάδα

Manchester United's coach Jose Mourinho sets the extra time during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday Dec. 5, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's coach Jose Mourinho sets the extra time during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday Dec. 5, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέλαβε τα ηνία της Τότεναμ μετά την απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με τον "Special One" να είναι ο άνθρωπος που την έχει κερδίσει τις περισσότερες φορές.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο συμφώνησε να αναλάβει τον πάγκο της Τότεναμ μετά την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Πορτογάλος συμφώνησε για συμβόλαιο 3,5 ετών με τους "Σπερς" για ένα ποσό που ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια λίρες ετησίως.

Πολλοί ίσως να μην περίμεναν την συγκεκριμένη εξέλιξη λόγω της αγάπης του για μία άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Τσέλσι, αν και η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες πως ο 56χρονος τεχνικός ήταν το φαβορί για αντικαταστάτης του Αργεντινού.

Ο νέος τεχνικός των "Σπερς" όμως είναι και αυτός που τους έχει "πληγώσει" τις πιο πολλές φορές. Ο "Special One" λοιπόν είναι ο άνθρωπος που έχει κερδίσει την Τότεναμ περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη ομάδα έχει αντιμετωπίσει στην προπονητική του καριέρα.

Ο Πορτογάλος μετρά 13 νίκες σε 22 παιχνίδια απέναντι στους "Σπερς" έχοντας ένα ποσοστό επιτυχίας που φτάνει το 59.1%. Μάλιστα, έχει κερδίσει τη νέα ομάδα του δύο φορές με σκορ 4-0.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Λίβερπουλ, με τον Μουρίνιο να μετρά 12 νίκες σε 28 αγώνες απέναντι στους "κόκκινους".

Ο Μουρίνιο έχει νικήσει την Τότεναμ περισσότερες φορές απ' οποιαδήποτε άλλη ομάδα

Photo Credits: AP/ Miguel Morenatti

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ