ΤΟΤΕΝΑΜ

Ο αδιαπραγμάτευτος όρος του Μουρίνιο: Να μην φύγει ο Κέιν από την Τότεναμ

England's Harry Kane, right, celebrates scoring the fifth goal during the Euro 2020 group A qualifying soccer match between England and Montenegro at Wembley stadium in London, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
England's Harry Kane, right, celebrates scoring the fifth goal during the Euro 2020 group A qualifying soccer match between England and Montenegro at Wembley stadium in London, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο συμφώνησε με την Τότεναμ, θέτοντας ως βασικό όρο στο deal να μην φύγει ο Χάρι Κέιν από την ομάδα του Λονδίνου.

Τα παρασκήνια που προκύπτουν από την πρόσληψη του Μουρίνιο στην Τότεναμ είναι μπόλικα. Τα αγγλικά Μέσα αναδεικνύουν πολλές ιστορίες γύρω από το "μπαμ" των Λονδρέζων οι οποίοι αποφάσισαν ν' αντικαταστήσουν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με τον εκκεντρικό Πορτογάλο.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συμφωνίες που αφορούν την διαπραγμάτευση του "Μου" με τον ιδιοκτήτη των Σπερς, Ντάνιελ Λέβι είναι αυτή για τον Χάρι Κέιν. Συγκεκριμένα, η Daily Mail υποστηρίζει πως ο Μουρίνιο έθεσε ως αδιαπραγμάτευτο όρο την παραμονή του Άγγλου φορ στην ομάδα.

Ο 56χρονος τεχνικός φέρεται να είπε στον Λέβι να μην πουλήσει τον Κέιν, όποια κι αν είναι η πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία του κλαμπ. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με τα αγγλικά ΜΜΕ, υπήρχε φόβος το τελευταίο διάστημα ότι ο Κέιν θα πίεζε να φύγει επειδή η Τότεναμ αδυνατούσε να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Όσον αφορά, τώρα, τις σχέσεις Μουρίνιο - Κέιν, στο Νησί σημειώνουν ότι o αρχηγός της εθνικής Αγγλίας είναι το βασικό γρανάζι στο σχέδιο του Πορτογάλου και πως αμφότεροι συζήτησαν σε προσωπικό επίπεδο την πρώτη κιόλας μέρα που ο πρώην τεχνικός της Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο των πρωτευουσιάνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζοζέ Μουρίνιο: "Δεν θα κάνω τα ίδια λάθη, θα κάνω νέα"

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ