ΤΟΤΕΝΑΜ

Ντέλε Άλι για τη ληστεία: "Ήταν μια φρικτή εμπειρία"

Tottenham's Dele Alli runs with the ball during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Tottenham's Dele Alli runs with the ball during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Θύμα ληστείας έπεσε ο Ντέλε Άλι, όταν παραβίασαν την οικία του, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και του έκλεψαν κοσμήματα και ρολόγια. Το μήνυμά του μετά το εφιαλτικο συμβάν.

Δύο άνδρες διέρρηξαν την οικία του Ντέλε Άλι στο Βόρειο Λονδίνο τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/5) και του έκλεψαν κοσμήματα και ρολόγιαl. Μάλιστα, προτού το "σκάσουν", ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Τότεναμ δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο με μαχαίρι, δίχως ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Εκείνη την ώρα, εκτός από τον Ντέλε Άλι, στο σπίτι βρισκόταν ο αδερφός του, οι σύντροφοί τους αλλά και ένας φίλος τους. Η οικία του διεθνούς ποδοσφαιριστή καλύπτεται από συστήματα παρακολούθησης CCTV και το υλικό έχει δοθεί στις αρχές, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο νεαρός μέσος έστειλε το δικό του "ευχαριστώ" sτον κόσμο, τονίζοντας πως ήταν μια φρικτή εμπειρία: "Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα. Ήταν μια φρικτή εμπειρία, αλλά είμαστε όλοι εντάξει τώρα. Εκτιμώ την υποστήριξή σας".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ