ΤΟΤΕΝΑΜ

Μπέιλ: "Είμαι πεινασμένος, πάντα σκεφτόμουν να επιστρέψω"

Μπέιλ: "Είμαι πεινασμένος, πάντα σκεφτόμουν να επιστρέψω"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε για την επιστροφή του στην Τότεναμ, τόνισε ότι είναι πεινασμένος για τίτλους και πως πάντα σκεφτόταν την επιστροφή του στους Spurs.

Από το Σάββατο ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι παίκτης της Τότεναμ με κάθε επισημότητα. Oι Spurs ανακοίνωσαν την απόκτηση του 31χρονου Ουαλού σούπερ σταρ με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ και ο Ουαλός δεν έκρυψε την όρεξη του να παίξει ξανά στην ομάδα που έκανε το μεγάλο τους ξεπέταγμα πριν μετακομίσει στην Μαδρίτη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 31χρονος τόνισε: "Είναι πολύ όμορφο να επιστρέφεις. Είναι ένας πολύ ξεχωριστός σύλλογος για μένα, όπου έγινα γνωστός, με πολύ ξεχωριστούς φιλάθλους. Ελπίζω να αποκτήσω γρήγορα φόρμα για να αρχίσω να βοηθάω πραγματικά την ομάδα. Από τότε που έφυγα (το 2013) πάντα σκεφτόμουν να επιστρέψω. Τώρα έχει έρθει η ευκαιρία και νόμιζα ότι ήταν μια καλή στιγμή. Είμαι πεινασμένος, έχω κίνητρα".

Στη συνέχεια στάθηκε στο πόσο έχει μεγαλώσει η Τότεναμ σε σχέση με την εποχή που αγωνιζόταν εκείνος σε αυτήν: "Πιστεύω ότι όταν ήμουν στη Ρεάλ και κέρδισα τρόπαια, έχοντας κάνει καλά πράγματα με την εθνική ομάδα, όλα αυτά μου έδωσαν μια νικηφόρα νοοτροπία. Ξέρω πώς να κερδίζω τρόπαια. Μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις αυτές τις καταστάσεις που έχουν πίεση. Ελπίζω να το μεταφέρω σε αυτήν την ομάδα. Η Τότεναμ έχει επίσης αλλάξει, έχει μεγαλώσει, έχει αυτό το φανταστικό γήπεδο".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ