ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Ζήτησα συγγνώμη από τον Ντάιερ στα αποδυτήρια"

Tottenham's manager Jose Mourinho celebrates Tottenham's Harry Kane's goal, the teams fourth goal during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's manager Jose Mourinho celebrates Tottenham's Harry Kane's goal, the teams fourth goal during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε μετά από το ματς με τον Ολυμπιακό πως ζήτησε συγγνώμη από τον Έρικ Ντάιερ στα αποδυτήρια της Τότεναμ για το ότι τον έκανε αλλαγή πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο.

Το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στράβωσε πάρα πολύ για την Τότεναμ από την αρχή, με τους Ελ Αραμπί και Σεμέδο να δίνουν προβάδισμα με δύο γκολ διαφορά στους Πειραιώτες από το 21ο λεπτό και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν το σκέφτηκε και πολύ ψάχνοντας τρόπο να ανεβάσει επιθετικά την ομάδα του.

Αυτός ήταν να κάνει αλλαγή τον Έρικ Ντάιερ στο 29ο λεπτό και να περάσει στη θέση του τον Κρίστιαν Έρικσεν, με τον Πορτογάλο να αποφασίζει πως επιβάλλεται να αλλάξει σύστημα στην ομάδα του και να την κάνει πιο απειλητική απέναντι στον Ολυμπιακό με την παρουσία του Δανού επιτελικό χαφ στην 11άδα.

Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε απόλυτα καθώς ακολούθησαν τέσσερα γκολ από πλευράς σπιρουνιών που έφεραν τη νίκη με 4-2 και την πρόκριση στους "16" του Champions League, με τον Special One να γίνεται πάντως... Humble One (Ταπεινός) σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, καθώς έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον Έρικ Ντάιερ.

"Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να πω δημόσια πως στα αποδυτήρια ζήτησα συγγνώμη από τον Έρικ Ντάιερ. Δεν είναι ποτέ εύκολο για έναν παίκτη να τον κάνεις αλλαγή τόσο νωρίς αλλά το έκανα για το καλό της ομάδας.

Δεν ήταν πως έπαιζε άσχημα ο Έρικ, το έκανα γιατί ήθελα η ομάδα να έχει διαφορετικές λύσεις. Ήθελα έναν ακόμα παίκτη να παίξει μεταξύ των γραμμών τους όπως ήταν ο Ντέλε Άλι και για αυτό χρειαζόμουν έναν μόνο μέσο, οπότε ήμουν μεταξύ του Ντάιερ και του Γουίνκς.

Όλα έχουν να κάνουν με την ομάδα, όχι με τα άτομα", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Το σημαντικότερο πράγμα έγινε, προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο. Αυτό που είπαμε στα αποδυτήρια ήταν να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να έχουμε αυτοπεποίθηση.

Αισθανθήκαμε πως με το γκολ που βάλαμε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όλα ήταν πιθανά στο δεύτερο ημίχρονο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μουρίνιο: "Μας εξέπληξε ο Ολυμπιακός, ήταν πολύ δυνατός"
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ