ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Το Europa League είναι σαν ο Hamilton να κατακτά τη Formula 2"

Tottenham's manager Jose Mourinho reacts during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, July 12, 2020. (Tim Goode/Pool via AP)
Tottenham's manager Jose Mourinho reacts during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, July 12, 2020. (Tim Goode/Pool via AP) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σχολίασε την προσπάθεια της Τότεναμ να τερματίσει σε θέση που οδηγεί στο Europa League της επόμενης σεζόν, παρομοιάζοντας τη διοργάνωση με τη Formula 2.

H Tότεναμ επικράτησε 2-1 της Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι και παρέμεινε σε τροχιά Europa League, καθώς βρίσκεται στο -3 από την έκτη Γουλβς, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Βέβαια, η συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης δεν είναι κάτι που "τρελαίνει" τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος και την παρομοίασε με την κατάκτηση της Formula 2 από τον Lewis Hamilton. Ωστόσο, όπως τόνισε, για την Τότεναμ είναι σημαντικό να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.

"Το Europa League δεν είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Είναι, όμως, η δεύτερη. Βέβαια, αν ρωτήσετε τον Lewis Hamilton αν θα ήθελε να κατακτήσει τη Formula 2 ή όπως λέγεται, δεν νομίζω πως θα ήταν σπουδαία επιτυχία για εκείνον. Παρ' όλα αυτά, είναι μία διοργάνωση και προτιμώ να αγωνίζομαι στο Europa League αντί για πουθενά.

Νομίζω πως είναι ένας τίτλος που θα ήθελε να πάρει η Τότεναμ. Φυσικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μία ομάδα που ανήκει στο Champions League, αλλά παίξαμε στο Europa League και το κατακτήσαμε. Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε στο Europa League την επόμενη σεζόν και θα παλέψουμε μέχρι τέλους", ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τότεναμ - Άρσεναλ 2-1: Πήρε το ντέρμπι και έμεινε ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ