ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Θέλω και έχω ανάγκη έναν επιθετικό για την ισορροπία της ομάδας"

Tottenham's manager Jose Mourinho congratulates Harry Kane for their side's 3-0 win at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Leicester City, at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, July 19, 2020. (Richard Heathcote/Pool Photo via AP)
Tottenham's manager Jose Mourinho congratulates Harry Kane for their side's 3-0 win at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Leicester City, at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, July 19, 2020. (Richard Heathcote/Pool Photo via AP) RICHARD HEATHCOTE/POOL PHOTO VIA AP

Την ανάγκη απόκτησης ενός στράικερ για να πλαισιώσει τον Χάρι Κέιν στη γραμμή κρούσης της Τότεναμ, τόνισε με δηλώσεις του παραμονή της έναρξης της Premier League o Ζοζέ Μουρίνιο.

H Tότεναμ έχει ήδη αποκτήσει τους Τζο Χαρτ, Ματ Ντόχερτι και Πιερ-Εμίλ Χόιμπεργκ για να ενισχυθεί στη θέση του γκολκίπερ αλλά και σε άμυνα και μεσαία γραμμή, ωστόσο λείπει ακόμα μία σημαντική κίνηση για να κλείσει το φετινό ρόστερ της.

Αυτή αφορά την απόκτηση ενός επιθετικού που θα μπορέσει να δώσει ανάσες στον Χάρι Κέιν, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να εκφράζει την πεποίθησή του μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (11/9) πως η διοίκηση των σπιρουνιών να φροντίσει για καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

"Ναι, θελω και έχω ανάγκη έναν επιθετικό, αλλά θέλω να το ξεκαθαρίσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως ο σύλλογος -οι άνθρωποι που με περιβάλλουν- ξέρει πως χρειάζομαι επιθετικό και θέλουν και εκείνοι επιθετικό.

Αν θα πάρουμε κάποιον; Ειλικρινά πιστεύω ότι θα πάρουμε. Η ομάδα το χρειάζεται για να είναι ισορροπημένη και να έχει διάφορες λύσεις σε διάφορες θέσεις", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε με νόημα:

"Ειδικά μετά από το δώρο που είχαμε από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και την UEFA, που μου δίνει μετά από 20 χρόνια ποδοσφαίρου μία μοναδική εμπειρία να παίζω Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή για δύο σερί εβδομάδες.

Συνειδητοποιούμε τώρα, περισσότερο από ποτέ, ότι το χρειαζόμαστε αυτό. Τις προάλλες ο Γιούργκεν έλεγε πως η Λίβερπουλ δεν είναι σύλλογος ολιχαρχών και χωρών. Είμαστε το ίδιο.

Δεν μπορούμε να πάμε στην αγορά και να ξοδέψουμε μία περιουσία για παίκτες. Όλοι μας δουλεύουμε σκληρά για να δώσουμε ισορροπία σε αυτή την ομάδα και για να δώσουμε ισορροπία, χρειάζεται να φέρουμε έναν ακόμα στράικερ στην ομάδα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ