ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Δεν θα άλλαζα την Τότεναμ για οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη"

Tottenham's manager Jose Mourinho celebrates Tottenham's Harry Kane's goal, the teams fourth goal during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's manager Jose Mourinho celebrates Tottenham's Harry Kane's goal, the teams fourth goal during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι τρελαμένος με τις συνθήκες που έχει βρει στην Τότεναμ και ανέφερε πως δεν θα την άλλαζε για οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ξεκινήσει πολύ καλά την περιπέτειά του στον πάγκο της Τότεναμ. Νίκη 3-2 εκτός έδρας απέναντι στη Γουέστ Χάμ και 4-2 κόντρα στον Ολυμπιακό με ανατροπή για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Πορτογάλος είναι τρελαμένος από τις συνθήκες που έχει βρει στα "σπιρούνια" και τόνισε πως δεν θα άλλαζε την Τότεναμ αυτή τη στιγμή για οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη, θέλοντας να δείξει πόσο ικανοποιημένος αισθάνεται στο νέο του περιβάλλον.

"Είμαι τόσο καλά εδώ που οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη να βάζατε μπροστά μου, δεν θα άλλαζα. Οι εγκαταστάσεις είναι οι καλύτερες που έχω δει ποτέ. Δεν έρχομαι από μικρές ομάδες, οπότε μπορείτε να καταλάβετε Μόλις είδα όλα αυτά είπα 'ουάου'.

Όλες οι ομάδες που ήμουν, είχαν καλές συνθήκες. Η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ίντερ. Εδώ όμως είναι φανταστικά. Το γήπεδο είναι ολοκαίνουριο και το καλύτερο στον κόσμο.

Ξέρετε πόσο λατρεύω την Premier League, άφησα την Ρεάλ, που είναι ένα όνειρο για τους περισσότερους προπονητές, για να έρθω στην Αγγλία και νιώθω ότι είναι το φυσικό μου περιβάλλον. Το όραμα της Τότεναμ είναι εκπληκτικό. Μου δείχνει ότι σε όλα τα επίπεδα δουλεύει εξαιρετικά".

AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ