ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Δεν μπορώ να προπονήσω και τους διαιτητές"

Μουρίνιο: "Δεν μπορώ να προπονήσω και τους διαιτητές"
ADAM DAVY/POOL VIA AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την εικόνα των παικτών του μετά την εντός έδρας ήττα από την Έβερτον, παράλληλα όμως δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει παράπονα και για την απόδοση των διαιτητών.

Η ήττα από την Εβερτον με 1-0 στο "Tottenham Hotspur Stadium" ήταν η πρώτη στην καριέρα του Ζοζέ Μουρίνιο σε πρεμιέρα πρωταθλήματος σε 18 χρόνια παρουσίας στους πάγκους, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αποδέχεται πως η Τότεναμ δεν έπιασε υψηλά στάνταρντς απόδοσης αλλά ταυτόχρονα να αφήνει σπόντες για το ρόλο της διαιτησίας στη φάση του γκολ των ζαχαρωτών.

"Δεν μου άρεσε η ομάδα μου. Δεν μου άρεσε επίσης ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο, στις πλάγιες γραμμές και μπροστά από την οθόνη του VAR και επέτρεψαν να χτυπηθεί ένα φάουλ πέντε με έξι μέτρα μπροστά από το σημείο που έγινε η παράβαση με αποτέλεσμα να βγει μία πολύ καλύτερη σέντρα.

Μπορώ να κάνω παράπονα τώρα όπως έκανα παράπονα και πριν το γκολ. Έκανα ήδη παράπονα στους διαιτητές πριν δεχτούμε το γκολ. Δεν μπορώ βέβαια να κάνω κάτι για αυτές τις αποφάσεις, δεν μπορώ να προπονώ και τους διαιτητές", τόνισε ο τεχνικός των σπιρουνιών, για να αναφερθεί στη συνέχεια στην εικόνα που είχε το ματς:

"Η ομάδα μου δεν ήταν καλή αλλά πριν δεχτούμε το γκολ ήμασταν μέσα στο ματς. Πριν από το γκολ ναι μεν είχαν καλό έλεγχο της μπάλας αλλά δεν είχαν δημιουργήσει κάτι, πέρα από την ευκαιρία του Ρισάρλιζον από το λάθος του Ντέιβις.

Στο πρώτο ημίχρονο εμείς ήμασταν η ομάδα με τις δύο καλύτερες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε πολλά πράγματα μετά το γκολ τους και μας έλειπε η ένταση και η φυσική δύναμη. Αυτή τη στιγμή υστερούμε σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Εκείνοι από την πλευρά τους ήταν περισσότερο επικίνδυνοι μετά το γκολ τους και ήταν πιο κοντά στο να κάνουν το 2-0 παρά εμείς να ισοφαρίσουμε".

Όσον αφορά στην ανάγκη απόκτησης επιθετικού, κάτι για το οποίο φωνάζει εδώ και καιρό, ο Μουρίνιο υπογράμμισε: "Αν χρειαζόμαστε επιθετικό επειδή χάσαμε το ματς; Όχι. Δεν χάσαμε το ματς επειδή μας λείπει ο επιθετικός. Χάσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι δική μου ευθύνη ανεξάρτητα από την ανάγκη να πάρουμε στράικερ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ - Έβερτον: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ρισάρλιζον σε κενή εστία
Τότεναμ - Έβερτον: Ο Κάλβερτ-Λιούιν ξετίναξε τα δίχτυα των σπιρουνιών
Τότεναμ - Έβερτον 0-1: Ο Αντσελότι νίκησε τον Μουρίνιο
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ