ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Δεν ξέρω αν θα είναι εδώ μετά τον Γενάρη ο Έρικσεν"

Tottenham's manager Jose Mourinho, left, talks with Tottenham's Christian Eriksen during the English Premier League soccer match between West Ham and Tottenham, at London stadium, in London, Saturday, Nov. 23, 2019.(AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's manager Jose Mourinho, left, talks with Tottenham's Christian Eriksen during the English Premier League soccer match between West Ham and Tottenham, at London stadium, in London, Saturday, Nov. 23, 2019.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά για το μέλλον του Κρίστιαν Έρικσεν στην Τότεναμ, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα αγωνιστεί κανονικά στη ρεβάνς του FA Cup απέναντι στην Μίντλεσμπρο.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Δανό επιτελικό μέσο, παρόλα αυτά ο Ζοζέ Μουρίνιο εξακολουθεί να τον υπολογίζει κανονικά.

Ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την Τότεναμ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως θα χρησιμοποιήσει κανονικά τον Έρικσεν, αν και δεν ήταν πολύ καλός απέναντι στην Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως δεν ξέρει αν θα παραμείνει στο ρόστερ των σπιρουνιών και μετά τον Ιανουάριο.

"Δεν ξέρω αν θα παραμείνει μετά τον Ιανουάριο, δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον του αλλά δεν θα το πω και δεν χρειάζεται να πω κάτι.

Tottenham's manager Jose Mourinho talks with Tottenham's Serge Aurier, center, during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Saturday, Jan. 11, 2020. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's manager Jose Mourinho talks with Tottenham's Serge Aurier, center, during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Saturday, Jan. 11, 2020. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Έρικσεν θα παίξει με την Μίντλεσμπρο, έπειτα ακολουθεί ματς το Σάββατο και ίσως παίξει και σε αυτό. Είμαστε στα όριά μας, αλλά μας βοηθάει.

Κόντρα στην Λίβερπουλ, συμφωνώ πως δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του και αν με ρωτάτε αν αυτός είναι ο καλύτερος Έρικσεν, πρέπει να είμαι ειλικρινής και να απαντήσω αρνητικά.

Δεν είμαι ανόητος, ξέρω ότι ένας παίκτης σε μία τέτοια κατάσταση δεν αποδίδει στο μάξιμουμ επίπεδο", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Τότεναμ.

Η συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο ενόψει του Τότεναμ - Μίντλεσμπρο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μουρίνιο: Μόνο όρεξη για selfie δεν είχε ο Special One
Τότεναμ: Κοντά στον Ζέντσον Φερνάντες
Μουρίνιο: "Πολύ καλή αλλά και τυχερή η Λίβερπουλ, για τσάι το VAR"
Τότεναμ - Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο και ρεκόρ για τους ασταμάτητους ρεντς
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ