ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο:"Απαράδεκτη η απόφαση του CAS"

Μουρίνιο:"Απαράδεκτη η απόφαση του CAS"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σχολίασε την αθωωτική απόφαση του CAS για τη Μάντσεστερ Σίτι και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ενώ βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοζέ Μουρίνιο, δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την αθώωση της Μάντσεστερ Σίτι από το CAS, αποκαλώντας την επαίσχυντη.

Ο Special One δήλωσε συγκεκριμένα: "Σε αυτή την περίπτωση είναι μία απαράδεκτη απόφαση, επειδή εάν η Σίτι δεν είναι ένοχη γι'αυτό, τότε γιατί να τιμωρηθεί με πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ; Εάν δεν είναι ένοχη δεν έπρεπε να τιμωρηθεί με πρόστιμο. Εάν είναι ένοχη, η απόφαση είναι ελεεινή γιατί θα έπρεπε να αποκλειστεί από τη διοργάνωση. Δεν ξέρω αν η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένοχη , πάντως σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι αισχρή".

Έπειτα ρωτήθηκε για το ποια θα είναι η προσέγγιση της Τότεναμ πάνω στη μεταγραφική τους πολιτική, τονίζοντας μάλιστα πως θεωρεί ότι έρχεται το τέλος του Financial Fair Play: "Οι Σπερς είναι οι Σπερς, δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν τη νοοτροπία τους σε αυτό το θέμα κάτι που είναι κάτι παραπάνω από σωστό. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που λειτουργούμε εδώ. Πιστεύω ότι είναι το τέλος του Financial Fair Play".

"ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ", Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΟΠ

Στο ίδιο μήκος κύματος -αν και λίγο πιο λάιτ σε σύγκριση με τον πολύ δυναμικό special one- ήταν και η τοποθέτηση του Γιούργκεν Κλοπ για την άρση του ευρωπαϊκού αποκλεισμού της Μάντσεστερ Σίτι, με τον τεχνικό της Λίβερπουλ να δηλώνει μεταξύ άλλων:

"Είμαι ευτυχισμένος που η Σίτι θα μπορέσει να παίξει στο Champions League αλλά δεν νομίζω πως αυτή ήταν μία καλή ημέρα για το ποδόσφαιρο για να είμαστε ειλικρινείς. Το Financial Fair Play υπάρχει για να προστατεύει τους συλλόγους, για να προστατεύει τη διοργάνωση.

Αυτή ήταν η αρχική ιδέα, ότι δηλαδή ένας σύλλογος δεν θα μπορεί να ξοδεύει τόσα πολλά χρήματα αν δεν έχει και αντίστοιχα έσοδα. Οι σύλλογοι θα πρέπει να ξοδεύουν με βάσει τη ρεαλιστική δυναμική τους".

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ