ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Αν φύγει ο Έρικσεν, να το κάνει με ψηλά το κεφάλι"

Tottenham's manager Jose Mourinho gestures during the English FA Cup third round replay soccer match between Tottenham Hotspur and Middlesbrough FC at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Jan. 14, 2020.(AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's manager Jose Mourinho gestures during the English FA Cup third round replay soccer match between Tottenham Hotspur and Middlesbrough FC at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Jan. 14, 2020.(AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η Τότεναμ μπήκε σε κύκλο διαπραγματεύσεων με την Ίντερ για πώληση του Κρίστιαν Έρικσεν και ο Ζοζέ Μουρίνιο προέτρεψε τον Δανό να δίνει τον καλύτερο εαυτό του μέχρι το τελευταίο του ματς με τα σπιρούνια.

Το συμβόλαιο του Κρίστιαν Έρικσεν με την Τότεναμ λήγει στο φινάλε της σεζόν, όμως η Ίντερ θέλει άμεσα να τον ντύσει στα νερατζούρι, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη αρχίσει τις επαφές για το deal.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της "Daily Mail", η ομάδα του Βορείου Λονδίνου αξιώνει το ποσό των 20.000.000 λιρών για να τον αφήσει να φύγει έξι μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του και για αυτό απέρριψε την πρόταση των 10.500.000 λιρών που της έγινε από την Ίντερ.

Όλα αυτά έχουν επηρεάσει τον Έρικσεν αλλά και το κοινό της Τότεναμ, που τον αποδοκίμασε κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με την Μίντλεσμπρο το βράδυ της Τρίτης, με τον Ζοζέ Μουρίνιο από την πλευρά του να στέλνει μήνυμα στον Δανό να είναι επαγγελματίας ακόμα και αν πρόκειται να αποχωρήσει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

"Έπαιξε πολύ καλά κόντρα στην Μίντλεσμπρο, πολύ επαγγελματικά, και αυτό είναι κάτι που περιμένω από αυτό. Εάν η απόφασή του είναι να φύγει, τότε νομιζω ότι πρέπει να το κάνει με το κεφάλι ψηλά.

Middlesbrough's Adam Clayton, left, and Tottenham's Christian Eriksen challenge for the ball during the English FA Cup third round replay soccer match between Tottenham Hotspur and Middlesbrough FC at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Jan. 14, 2020.(AP Photo/Matt Dunham)
Middlesbrough's Adam Clayton, left, and Tottenham's Christian Eriksen challenge for the ball during the English FA Cup third round replay soccer match between Tottenham Hotspur and Middlesbrough FC at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Jan. 14, 2020.(AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Πρέπει πάντα να σεβόμαστε τους οπαδούς, αλλά ο παίκτης τα έδωσε όλα για εμάς απόψε", δήλωσε ο Μουρίνιο για το μεταγραφικό σίριαλ που πάει να αρχίσει με τον Έρικσεν, με τον Special One να κάνει επίσης αναφορά στον Τζάφετ Τανγκάνγκα, που μετά από το ματς με την Λίβερπουλ (ντεμπούτο), πήρε χρόνο συμμετοχής και στο FA Cup.

"Τον εμπιστεύομαι. Ξέρω πως μπορεί να διαβάζει το παιχνίδι και να μαθαίνει. Απορροφά όλες τις πληροφορίες. Δεν είναι ο τύπος του παίκτη που τον απασχολούν τα μονοπάτια.

Ξέρει πως το σωστό μονοπάτι είναι μέσω της σκληρής δουλειάς και αυτό ακολούθησε. Τώρα ο κόσμος ξέρει πόσο καλός είναι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ