ΤΟΤΕΝΑΜ

Μήνυμα από Ποτσετίνο: "Δεν παίρνουμε παίκτες τον Ιανουάριο"

Tottenham's manager Mauricio Pochettino gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at the White Heart Lane stadium in London, Saturday, Sept. 28, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at the White Heart Lane stadium in London, Saturday, Sept. 28, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Η Τότεναμ έχει μόλις τρεις επιτυχίες στα 11 φετινά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις όμως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πιστεύει στους παίκτες του και δηλώνει πως δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Λίγο πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα ματς των εθνικών ομάδων η Τότεναμ γνώρισε δύο σοκαριστικές ήττες από Μπάγερν στο Champions League (7-2 εντός έδρας) και από Μπράιτον στην Premier League (3-0 εκτός έδρας), με αποτέλεσμα να μετράει μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία της παιχνίδια και 3 συνολικά στα 11 ματς που έχει δώσει από την αρχή της σεζόν.

Την ώρα πάντως που οι περισσότεροι κάνουν λόγο για αγωνιστική κρίση και εικάζουν πως η ομάδα του Λονδίνου θα προσπαθήσει να ενισχυθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ήρθε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να εξαφανίσει όλα αυτά τα σενάρια, ξεκαθαρίζοντας πως η Τότεναμ θα μείνει όπως έχει μέχρι το φινάλε της σεζόν.

"Όχι δεν το πιστεύω". Πιστεύω στους παίκτες που έχουμε", δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενίσχυσης τον Ιανουάριο του 2020, για να αιτιολογήσει κατόπιν το σκεπτικό του:

Tottenham's manager Mauricio Pochettino gestures during the Champions League group B soccer match between Olympiakos and Tottenham, at the Georgios Karaiskakis stadium, in Piraeus port, near Athens, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino gestures during the Champions League group B soccer match between Olympiakos and Tottenham, at the Georgios Karaiskakis stadium, in Piraeus port, near Athens, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

"Σέβομαι τις απόψεις. Ξέρω ότι ο κόσμος θα πει πως χρειαζόμαστε αλλαγή, με προσθήκες και αποχωρήσεις. Όμως η απόφασή μου είναι να μείνω με αυτούς τους παίκτες. Έχουν την ποιότητα.

Απλά θα πρέπει να ξεκλειδώσουν κάτι από το μυαλό τους. Είμαστε ήρεμοι και έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε χαρούμενοι, δεν μπορούμε να έχουμε σκυμμένα κεφάλια, είμαστε πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν.

Σε σχέση με την περασμένη σεζόν στο Champions League και τα πεπραγμένα μας στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχουμε έναν βαθμό περισσότερο, ενώ απέχουμε τρεις πόντους από την πρώτη τετράδα στη βαθμολογία της Premier League. Έχουμε ποιότητα στην ομάδα και μπορούμε να παλέψουμε για τα παντα.

Ο στόχος μας είναι να φέρουμε την Τότεναμ στη θέση που αξίζει να είναι. Δουλεύουμε για να κάνουμε ευτυχισμένο το σύλλογο και τους οπαδούς μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ: Πήρε πίσω τον γκολκίπερ που έδιωξε πριν από 3,5 μήνες
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ