ΤΟΤΕΝΑΜ

Λέστερ - Τότεναμ: Το γκολ της ανατροπής με φοβερό σουτ του Μάντισον

Tottenham's Harry Kane, left, competes for the ball with Leicester's James Maddison during the English Premier League soccer match between Leicester City and Tottenham Hotspur at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Tottenham's Harry Kane, left, competes for the ball with Leicester's James Maddison during the English Premier League soccer match between Leicester City and Tottenham Hotspur at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Η Λέστερ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από την Τότεναμ με γκολ του Μάντισον στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης (VIDEO).

Παρότι της ακυρώθηκε γκολ, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, η Λέστερ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από την Τότεναμ με το καταπληκτικό τέρμα του Χάρι Κέιν.

Αρχικά, οι "αλεπούδες" ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ρικάρντο στο 69' και στο 85' πήραν κεφάλι στο σκορ με προσπάθεια του Μάντισον.

Ο μέσος των πρώην πρωταθλητών Αγγλίας, έπιασε σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, και ο κίπερ των Λονδρέζων με την τροχιά που είχε πάρει η μπάλα ήταν αδύνατο ν' αντιδράσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ